Samo ena informacija lahko zavedno spremeni vaše življenje!

SEMINAR + DARILO

PRILOŽNOST, KI JO NE SMETE ZAMUDITI!

Na seminarju boste večkrat doživeli “aha trenutke” in bili šokirani z informacijami, ki jih boste slišali!

Zaupa nam že ogromno zadovoljnih strank!

ČETRTEK 14. marec 2019 ob 18.00 uri v CELJU.

Prostori se nahajajo v poslovnem objektu v Celju (Gregorčičeva ul. 4) v bližini zdravstvenega doma in bolnice, v 1. nadstropju.

NA SEMINARJIH O PREHRANI

SMO IMELI ŽE VEČ KOT 700 UDELEŽENCEV

SEMINAR, KI BI GA MORAL SLIŠATI VSAK! 

CENA SEMINARJA 30€

Na seminarju vam PODARIMO DARILO v vrednosti 44€

Darilo vam lahko na leto privarčuje tudi do 300eur ali več! Vas zanima kako? Potem se nujno udeležite tega SEMINARJA!

DDV (davek na dodano vrednost) se ne zaračunava – DanSanFit ni zavezanec za DDV!

KLIKNITE ZA PRIJAVO NA SEMINAR!

Mnenja obiskovalcev seminarja!

Res sem bil presenečen nad informacijami in dejstvi, ki sem jih slišal na seminarju…še posebej, ker sem eden od tistih, ki si misli, da vse ve. Priporočam vsem, da se udeležijo seminarja, ker vam res lahko spremeni pogled na življenje in kaj jemo vsak dan, brez da prej dvakrat razmislimo ali je to dobro za nas. 
Marko F.
Še enkrat hvala za res zanimiv seminar. Vsekakor sem pridobila veliko informacij, ki so bile podane na enostaven, razumljiv način. Čas je minil kot bi kliknil. Se že veselim nadaljnjih delavnic. In seveda upoštevam kar sem slišala.
Lep pozdrav, Tanja Č.
Sanja ima posebno energijo, ki te skozi predavanje prepriča v to, da je za zdravje vredno narediti prav vse in da moramo telesu pomagati, da nam bo še naprej kar se da dobro služilo. Sicer obravnavane teme na seminarju že dokaj dobro poznam, vendar so mi všeč Sanjini vložki iz življenjskih vsakodnevnih situacij, ki te znova opomnijo, da je dobro postaviti sebe in svoje zdravje na prvo mesto. Všeč so mi bile tudi realne spodbude k spremembi prehranjevalnih navad, torej, da se poslužujemo spremembe življenjskega sloga in ne zgolj sledenju dietam, ki imajo ponavadi kratek rok delovanja.
Hvala Sanji za prijeten četrtkov večer in tudi vam Danijel za prijetno energijo. Srečno in uspešno na vajini poti.
Nina M.
KLIKNITE ZA PRIJAVO NA SEMINAR!

GARANCIJA NA ZADOVOLJSTVO!

Če boste vsaj pol toliko zadovoljni s seminarjem, kot so bile praktično vse stranke do sedaj, potem bo teh 30 eur vaša najboljša investicija.

V nasprotnem primeru vam brez vprašanja vrnemo denar nazaj!

Seminar, ki bi ga moral slišat vsak!

Govorimo o resni in pomembni temi, ter se zavedamo da je zelo pomembno, da sliši ta seminar čim več ljudi. Zato smo se odločili, da vam damo seminar po zelo ugodni ceni in zraven dobite še darilo.

Zakaj to počnemo?

Ker so nam bolj pomembne iskrene zahvale in pozitivni komentarji, ki jih dobimo po seminarju. Za razliko od ostalih, je naše poslanstvo pomagati tistim, ki si želijo uvesti spremembe v svoje življenje, ter se počutimo dolžne, da naše seminarje naredimo dostopne vsem!

KLIKNITE ZA PRIJAVO NA SEMINAR!

KONKRETNO ZNANJE

PODANO NA ENOSTAVEN NAČIN!

Na seminarju boste prejeli koristne informacije o zdravi in pravilni prehrani, ki jih boste lahko takoj prenesli v prakso!

To je tisto, zaradi česar smo posebni in zakaj so naši seminarji vedno polni! Ni vam treba brati nešteto knjig, se udeležiti tečajev in predavanj ter raziskovati na spletu, na enem mestu vam povemo vse, kar morate vedeti o vaši prehrani in kako vplivati na vaše življenje in zdravje.

ČE STE ŠE VEDNO NA NAŠI STRANI… TO POMENI, DA VAM JE NAŠA PONUDBA VŠEČ.

KAJ VAS ZADRŽUJE, KAKŠEN JE VAŠ IZGOVOR?

NIMAM ČASA, CENA, MORAM ŠE PREMISLIT, NE POTREBUJEM ITD…

Tudi druge stranke so se počutile enako kot vi, vendar ko so se odločile za seminar so ugotovile, da jim je ta seminar dal veliko več kot so pričakovali, ter se naučili več kot vsa leta do sedaj. Dobili nov pogled na prehrano, ter prišli do boljšega počutja in zdravja!

KLIKNITE ZA PRIJAVO NA SEMINAR!

TEMATIKE NA SEMINARJU:

 • Psihosocialni dejavniki pri prehranjevanju

 • Zdrava uravnotežena, varovalna in varna prehrana

 • Epidemija debelosti

 • Kako pospešiti metabolizem?

 • Sestava in priprava zdravih obrokov

 • Diete in pasti alternativne oblike prehranjevanja

 • Kakšen je pomen vitaminov in mineralov?

 • Antioksidanti – pomen pri ohranjanju zdravja?

 • Kako prehrana vpliva na zdravje?

 • Ni pomembno koliko jemo, temveč kaj jemo?

 • Pravilna prehrana

ZAKAJ DANSANFIT?

OD KOGA SE BOSTE UČILI?

DanSanFit je nastal kot odgovor na številna vprašanja o tem, kaj in kako jesti, kako živeti zdravo, kako uravnavati svojo telesno težo in katere vaje so najbolj učinkovite. Vse te odgovore smo želeli ponuditi na enem mestu in zagotoviti podporo in svetovanje vsem, ki to potrebujejo in si želijo.
DanSanFit je zanimiva kombinacija dveh strokovnjakov na področju fitnesa in prehrane, ki se s svojim znanjem, veščinami in značilno osebnostjo odlično dopolnjujeta in oblikujeta partnerstvo, ki vsak dan prinaša nove rezultate in uspehe.

KLIKNITE ZA PRIJAVO NA SEMINAR!