fbpx

E-priročnik – Finančna transformacija

55.00 25.00

E-priročnik ‘Finančna transformacija: od dolgov do bogastva’ je celovit vodnik za vsakogar, ki si želi preoblikovati svoje finančno življenje in doseči večjo finančno samostojnost. Ne glede na to, ali se soočate z dolgovi, želite povečati svoj prihodek ali preprosto izboljšati svoje finančno razumevanje, vam bo ta priročnik ponudil konkretna orodja, nasvete in vpoglede, kako to doseči.

Kategorija:

Opis

Poskušate urediti svoje osebne finance in se soočate s težavami? Imate težave z varčevanjem denarja in odplačevanjem dolgov? Si želite zagotoviti svojo prihodnost?

Če je vaš odgovor “Da!” na katero koli od teh vprašanj je ta e-priročnik za vas.

Ena najpomembnejših stvari, ki jih lahko naredite v življenju, je ravnanje s svojimi financami. To je razlika med življenjem danega življenja in življenjem po lastni izbiri! Toda kljub temu so osebne finance ena najbolj pozabljenih ali prezrtih tem v našem življenju.

Zato smo napisali obsežen e-priročnik, ki vsebuje vse, kar potrebujete, da se naučite, kako pravilno ravnati z denarjem, kako varčevati in na kakšne načine povečati svoj dohodek.

Vse informacije so podkrepljene z lastnimi primeri in upamo, da vam le-ti bodo poleg znanja dali dodatno motivacijo in elan, da izstopite iz začaranega kroga nestabilne finančne situacije.

 

Kaj boste našli v tem e-priročniku:

  1. Povečanje prihodka: S praktičnimi strategijami za povečanje prihodka boste izvedeli, kako lahko aktivno delate na povečanju denarnega toka v svoje življenje.
  2. Učinkovito varčevanje: Raziskali bomo, kako varčevati pametno, postaviti denar na stran za nujne primere in začeti graditi varčevalni habit.
  3. Ustvarjanje proračuna: Korak za korakom vas bomo vodili skozi proces določanja proračuna, ki vam bo pomagal bolje upravljati svoje finance.
  4. Psihologija denarja: Spoznali boste, kako psihologija vpliva na vaše finančne odločitve, in se naučili, kako obvladovati denarni stres in razviti pozitiven odnos do denarja.
  5. Lastne izkušnje: Povsem odkrito bomo razkrili lastne izkušnje, napake in zmage na poti do finančnega uspeha. To vam bo omogočilo, da se lažje poistovetite in se učite iz primerov iz resničnega življenja.
  6. Praktični alati in vaje: Na koncu priročnika boste našli praktične vaje in uporabna orodja, ki vam bodo pomagali, da že danes začnete izvajati korake za izboljšanje svoje finančne situacije.

 

Kaj morate vedeti o nas?

Sva Danijel in Sanja, zakonca, starša in podjetnika. V obdobju 7 let nam je uspelo priti od podnajemnikov do lastnikov vile v predmestju.

Podedovali nismo ničesar in nismo imeli prihrankov. Najina zgodba se je začela iz nič. Če vas zanima, kako nam je uspjelo – in še pomembneje – če vas zanima, kako lahko uspe tudi vam, je ta e-priročnik najpomembnejša naložba, ki jo boste naredili za vaše boljše (in bogatejše) življenje.

 

Kaj pravijo naše zadovoljne stranke?

Marko P.: “Zahvaljujoč temu priročniku sem se končno začel osvobajati dolgov. Njegovi koraki za povečanje prihodka so me navdihnili, da sem začel iskati dodatne možnosti zaslužka. Enostavno berljiv, a zelo učinkovit priročnik!”

Nina K.: “Ta e-priročnik je resnično dragocen vir informacij za vsakogar, ki želi postati finančno bolj samostojen. Všeč mi je, kako avtorji delijo svoje izkušnje in napake, kar mi je pomagalo razumeti, da nisem sama. Priporočam ga vsem, ki si želijo več denarja in manj stresa.”

Mihael G.: “Priročnik ‘Finančna Transformacija’ je neprecenljiv vir znanja. V njem sem našel nasvete, ki jih nisem našel nikjer drugje. Zdaj bolje razumem svoje finance in se počutim bolj samozavestno pri upravljanju z denarjem.”

Andrej B.: “E-priročnik je bil zame preboj. Prej sem se boril z dolgovi in nisem vedel, kako izboljšati svojo finančno situacijo. Ta priročnik je spremenil moj pogled na denar in mi dal konkretna orodja za uspeh.”

 

Kdaj je pravi čas za vlaganje v svoje znanje? ZDAJ!

Ker želimo nagraditi vašo hitro odzivnost, odločnost in pogum, da spremenite svoj finančni položaj, vam ponujamo možnost prenosa vašega e-priročnika po znižani ceni.

Go to Top