fbpx

fitnes program

29.00 19.00

Si želite obiskati fitnes in nekaj storiti za svoje telo, pa še niste zbrali poguma in volje? Menite, da je dober trening izvedljiv le s pomočjo izkušenega osebnega trenerja, ki vam pokaže pravilno izvedbo vaj, sestavi program treninga in vas spodbuja pri vadbi? Preverite, kako lahko izvajate kakovostne treninge in dosegate dobre rezultate tudi brez osebnega trenerja!

Kategorija:

Opis

Na fitnes tudi brez trenerja;

  • Program, ki je pred vami, je namenjen vsem, ki so se odločili, da prvič pričnejo z vadbo v fitnesu ali tistim, ki že trenirajo in nimajo rezultatov.
  • Sklop vaj je namenjen vsem, ki želite povečati moč, mišično maso, oblikovati telo ali odpraviti odvečno maščobo.
  • Korak za korakom vas vodimo skozi celoten program.
  • Vse vaje so zasnovane tako, da vam z videi prikažemo kako se izvajajo določene vaje.
  • Dobite tudi program po katerem delate vsakodnevne treninge.

 

Kaj pravijo naše zadovoljne stranke?

Dejan S.: “Moram vas zelo pohvalit, da na tako enostaven in strokoven način ste mi pomagali, da sem se znašel čisto sam na fitnesu, čeprav prej nikoli nisem hodil na fitnes in nisem poznal naprav, nisem vedel kako sploh delati. S pomočjo programa in prikaza vaj sem z lahkoto v zelo kratkem času osvojil znanje kako in kaj delati na fitnesu. Hvala vam!”
Ivana H.: “Program je super! Velikokrat res nimam ideje kako si sestavit trening, nimam nobenega v bližini, da bi ga vprašala kako se kakšna naprava uporablja ali če vaje delam dobro. Te video vaje na zelo enostaven način dajo efektiven in zanimiv trening brez straha, da delam nekaj narobe. Program mi je zelo pomagal in sem zelo zadovoljna. Občutek je kot da imaš zraven sebe osebnega trenerja, kateri ti vse lepo pokaže in govori kako in kaj.  A rezultati so tu…sedaj imam bolj čvrsto postavo in manjši obseg pasa!”
Damir Ž: “Zaradi tega programa sem končno prenehal z svojimi izgovori. Zakaj? Ker sem si vedno govoril, da potrebujem osebnega trenerja, ker se ne znajdem v fitnesu in ne vem pravilno izvajati vaje. To mi je vedno bil izgovor, da ne hodim v fitnes, ker si ne morem privoščiti osebnega trenerja. In potem je prišel ta program, kateri mi je za zelo majhno investicijo dal vso znanje katero sem potreboval, da sem lahko samozavestno treniral v fitnesu. Z veseljem ga koristim in ga vsem priporočam!”

Kdaj je pravi čas, da dosežete svoje cilje? ZDAJ!

Ker želimo nagraditi vašo hitro odzivnost, odločnost in pogum, vam ponujamo možnost nakupa našega spletnega programa po znižani ceni.

Go to Top