fbpx

Pot do samozavesti in samorazumevanja

35.90 19.90

Transformirajte svoje življenje s pomočjo našega ekskluzivnega kompleta e-knjig za osebnostno rast!

Odkrijte moč osebnostne rasti z našim edinstvenim kompletom dveh e-knjig: “Kako se spopasti z negotovostjo” in “100 pomembnih vprašanj, ki bi jih morali postavljati sebi”.  Ob nakupu kompleta prejmete *GRATIS* e-knjigo “Kako se soočiti z razočaranjem”.

Kategorija:

Opis

Osebnostna rast je ključna za doseganje sreče, uspeha in izpolnjenega življenja. S spoznavanjem sebe, izboljševanjem svojih sposobnosti in premagovanjem notranjih ovir lahko dosežete svoje cilje in živite bolj izpolnjeno življenje.

Delati na sebi pomeni investirati v svojo prihodnost – tako osebno kot poklicno.

 

Kaj pridobite z našim kompletom? 

 

1. Kako se spopasti z negotovostjo

Ta e-knjiga vam ponuja konkretne strategije za premagovanje negotovosti, ki vas omejujejo pri doseganju vaših ciljev. Naučili se boste, kako prepoznati in premagati strahove ter razviti večjo samozavest in notranjo moč.

Kaj boste pridobili: Boljše razumevanje sebe, večjo samozavest in jasnejšo vizijo vašega življenja.

 

2. 100 pomembnih vprašanj, ki bi jih morali postavljati sebi

Ta e-knjiga vsebuje 100 ključnih vprašanj, ki vas bodo spodbudila k globljemu samorazmisleku. Pomagala vam bo odkriti vaše resnične želje, vrednote in cilje ter izboljšati vaš vsakdanji življenjski slog.

Kaj boste pridobili: Globok vpogled v lastne misli in občutke, izboljšanje osebnostne rasti in povečanje notranje motivacije.

 

3. Kako se soočiti z razočaranjem (gratis)

V tej e-knjigi boste našli koristne nasvete in tehnike za učinkovito soočanje z razočaranji, ki se pojavijo na vaši poti. Naučili se boste, kako sprejeti razočaranja, jih premagati in nadaljevati svojo pot z večjo samozavestjo in odločnostjo.

Kaj boste pridobili: Večjo čustveno stabilnost, sposobnost obvladovanja stresa in bolj optimističen pogled na življenje.

 

Zakaj izbrati naš komplet e-knjig v pdf obliki?

  1. Boljše počutje in večja notranja moč: Strategije in tehnike, ki jih ponujajo knjige, vam pomagajo razviti notranjo moč in odpornost, kar vam omogoča učinkovitejše soočanje z izzivi in stresom, ter izboljšanje vseh vidikov vašega življenja za bolj srečen vsakdan.
  2. Praktični nasveti in vaje: Knjige vključujejo praktične nasvete, vaje in vprašanja, ki jih lahko takoj uporabite v svojem življenju, kar omogoča takojšnje izboljšanje vašega počutja in učinkovitosti.
  3. Takojšen dostop, brez stroškov dostave in čakanja na poštarja: knjige so v pdf formatu, kar tudi pomeni, da so vam vedno pri roki, ne glede na to, kje ste.
  4. Iskalne funkcije: Enostavno poiščite ključne besede ali odseke brez listanja skozi cele strani.
  5. Prihranek prostora: Ni potrebe po fizičnih knjižnih policah, saj se vse shranjuje digitalno.

 

Kaj pravijo naše zadovoljne stranke?

Maja K.: “Te knjige so mi pomagale razumeti in premagati svoje strahove. Vprašanja so me spodbudila k globokemu razmišljanju o sebi in svojih ciljih. Toplo priporočam!”

Marko P.: “Bonus e-knjiga je bila prijetno presenečenje! Vse tri knjige so polne koristnih nasvetov in resnično pomagajo pri osebnostni rasti.”

Nina V.: “Knjiga o soočanju z razočaranjem mi je dala nove perspektive in orodja za obvladovanje težkih situacij. Zdaj se počutim bolj samozavestno in pripravljeno na izzive.”

 

Kdaj je pravi čas za nakup? ZDAJ!

Ker želimo nagraditi vašo hitro odzivnost ter vam pomagati osebnostno rasti in premagati notranje ovire, vam ponujamo možnost prenosa kompleta e-knjig v pdf obliki po znižani ceni in še dodaten bonus – brezplačno e-knjigo: “Kako se soočiti z razočaranjem”. Nikakor ne zamudite te neverjetne ponudbe!

 

DODAJ V KOŠARICO

 

Po uspešnem plačilu vas bo izbrani e-izdelek čakal v vašem e-nabiralniku! 

Na izbiro imate 3 različne plačilne metode:

  • plačilo po predračunu (UPN nalogu),
  • plačilo s kartico  (Mastercard, Visa),
  • plačilo preko Paypala.

Go to Top