fbpx

Zeolit Clean Slate

72.00

CLEAN SLATE je edini zeolit na svetu, ki prehaja skozi celične stene, kar omogoči globinsko razstrupljanje telesa. Patentiran postopek hidrolize in razbijanja klinoptilolita na najmanjše možne delce, ki še vežejo nase toksine omogoči, da se absorbcija zgodi že v ustni votlini in pride direktno v krvni obtok ter možgansko tkivo. Zaradi posebne obdelave nima primesi drugih mineralov ali kamnin in je popolnoma varen za uporabo.

Za nakup dopolnila Clean Slate kliknite na spodnjo povezavo. Preusmerjeni boste v spletno trgovino Therootbrands.com, kjer najprej opravite brezplačno registracijo oziroma prijavo. Po prijavi lahko izdelek takoj kupite v njihovi spletni trgovini. Dostava je iz Slovenije in traja dva do štiri dni na vaš dom. Če imate težave pri nakupu, lahko pokličete našega sodelavca za pomoč in svetovanje glede uporabe izdelka Clean Slate na telefon 040/558 552 

Šifra: CLEAN SLATE Kategorija:

Opis

 

Želimo vam, da se odlično počutite, ko svoje telo na novo obnavljate in regenerirate. V večini primerov se ljudje v prvem tednu odločijo za 2-3 kaplice zeolita 2 krat na dan, priporočeno je, da se spije ogromno vode, ki bo pomagala toksinom in težkim kovinam, da se ta iz telesa izločijo v roku 24 ur (največ skozi urin).

Če jemljete kakršna koli zdravila, se počaka 3-4 ure, da ta v tem času zdravila dosežejo svoj učinek in šele potem zaužijete kapljice CLEAN SLATE.

Če se počutite vredu in telo prijetno odreagira na samo razstrupljanje telesa, lahko dozo povečate na 5 ali 10 kapljic 2krat na dan v naslednjem tednu.

Poslušajte svoje telo in v primeru, da se ne počutite ok (da dosti hodite na stranišče, se znojite, občutite glavobol, vrtoglavico ali slabost – ti se lahko pojavijo na začetku in trajajo kak dan ali dva, ker je telo polno strupov in s tem glivic, bakterij, parazitov, ki se borijo proti odstranjevanju iz telesa in dodatno izločajo toksine v krvni obtok), se doza kapljic spet prilagodi vašemu dobremu počutju.

Kar se tiče otrok in nosečnic… otroci lahko dobijo po 1 kapljico 2x na dan (max. do 5 kapljic 2x na dan), medtem, ko se za nosečnice priporoča, da v prvih 3 mesecih NE jemljejo izdelkov, saj si želimo, da do prvega (za vas) najbolj pomembnega posveta in pregleda pri vašem izbranem ginekologu, ostanete kar se da mirni in sproščeni

Torej za boljše razumevanje… izdelki ROOT so varni, naravni izdelki, ki so podprti z znanostjo… so izdelki, ki pri ljudeh povzročajo čudovite rezultate o katerih govorijo tudi pričevanja v naši slovenski skupini in skupini Root your life, ki je namenjena celotnemu svetu.

Ne preostane nam drugega kot pa, da vam zaželimo, da svojemu telesu daste le najboljše… vaše telo si to resnično zasluži.

Večina naših strank (na neki točki, ko se jim telo na novo regenerira in resetira) poroča o odličnem počutju, o trdnem spancu, o dnevih, kjer ni več prisotnih bolečin, o raznih kožnih težavah, ki so pri nekaterih tudi popolnoma izginile, o bolj zdravih nohtih in laseh, nekatere odpre in spet hodijo na veliko potrebo po več dnevih zaprtja, športniki poročajo o večji vzdržljivosti in moči, o krajši regeneraciji telesa, starši, ki imajo otroke z avtizmom ali boleriozo, poročajo o velikih spremembah na bolje pri njihovih sončkih…

Za vsakega se najde nekaj, mi smo le hvaležni tistim, ki so nam pokazali zaupanje z nakupom in se vsak dan trudijo z priporočili in svojimi pozitivnimi izkušnjami, doseči čimveč ljudi – tistih, ki jim želijo le najboljše in jim pošiljajo zdravje v njihove domove.

 

Izpolni spodnje podatke in ti bomo uredili tvoje naročilo.

     

    Klik na gumb KUPI IZDELEK vas preusmeri na spletno stran podjetja Therootbrands.com, kjer se je za naročilo  izdelkov potrebno registrirati. Registracija je brezplačna.

    Sanja Gradištanac s.p. ne prodaja teh izdelkov in za vaše nadaljnje naročanje ne prevzema nobene odgovornosti. Vse, kar je povezano z naročanjem teh izdelkov urejate s podjetjem Root. Dobite tudi original račun in garancijo na izdelek 1 mesec.

     

    Go to Top