fbpx
Kakovostna pitna voda na vaši pipi2019-11-18T11:36:52+02:00
Nakup

Imaš vprašanja glede Kinetic Reactorja? Pokliči nas na 040 558 552 in z veseljem ti bomo odgovorili!

Naš CILJ je, da lahko VSI pijemo čisto VODO iz domače pipe!

KINETIC REACTOR V VAŠEM DOMU

Kinetična tehnologija je dosežek slovenskega znanja v svetovnem merilu. Obdelave vode, ki poleg H2O vsebuje še veliko drugih, tudi neželenih snovi in organizmov, smo se lotili na znanstveno podprt način.

Kinetična tehnologija nam omogoča, da čistimo površinske in podzemne vodne vire, pripeljali pa smo jo tudi v vaš dom na konec oskrbe s pitno vodo kot napravo za obdelavo vode na pipi, s katero preprosto nadomestite obstoječo mrežico.

Kaj lahko pričakujete?

Za pitje primerne vode iz pipe brez neprijetnih priokusov in vonjav, zmanjšano uporabo kemikalij za čiščenje korit, umivalnikov, grelnikov vode ter možnost uporabe naravnih čistilnih sredstev.

DODAJ V KOŠARICO!

SPOSOBNOST KINETIC REACTORJA

Zaradi inkorporiranih učinkov je Kinetični reaktor sposoben:

 • Omejevanja nastanka oblog vodnega kamna ob izločanju kalcijevega karbonata iz vode v aragonitni kristalni strukturi namesto v običajni kalcitni strukturi (redkejše čiščenje, manj ali nič kemikalij, izkoristek grelnikov vode),
 • Nevtralizacije in degradacije neželenih in zdravju škodljivih organskih in anorganskih elementov iz vode, npr. topno železo v vodi, mangan, svinec, kadmij, ipd.,
 • Mikrobiološke dezinfekcije vode – splošno znižanje mikrobiološke obremenjenosti vode fekalne bakterije (e-coli, enterokoki), koliformne bakterije (Pseudomonas aeruginosa), klostridi s sporami (Perfringers sporiae),
 • Povečanja učinkovitosti dezinfekcijskih sredstev v vodi, katerih osnova je klor, ki pa se ob obdelavi vode tudi pretežno izloči,
 • Splošnega izboljšanja okusa in vonja pitne vode (organoleptične lastnosti).

Trditve o sposobnostih kinetične tehnologije izhajajo iz laboratorijskih in testnih rezultatov ter so verificirane. Ključna pa je seveda uporaba v profesionalne namene, kjer smo z referenčnimi postavitvami testne rezultate potrdili v praksi.

Kinetično tehnologijo je za obdelavo vode moč postaviti praktično kjerkoli zaradi njene izjemne skalabilnosti, zato tudi naš rek »Od vodnega vira do vaše pipe«. Tako lahko pokrivamo celotni urbani in podeželski vodni cikel ter potrebe gospodinjstev, infrastrukturnih sistemov in profesionalnih uporabnikov.

KDO STA INOVATORJA KINETIC REACTORJA?

Dvojčka – Dragan in Milan Jeremić, Ivančna Gorica

Inovatorja sta Slovenca Dragan in Milan Jeremić iz Ivančne Gorice, izumila in tudi patentirala Kinetični Reaktor.

Naprava brez kemije očisti vodo in izboljša njen okus in vonj.

Dandanes je že redkost, da bi lahko pili kakovostno vodo iz pipe, saj so vodni viri iz dneva v dan bolj onesnaženi.

Ob vsakodnevnem delu sta veliko razmišljala o tem, kaj se dogaja z vodo, ki priteka iz naših pip. Z leti sta postala zavzeta inovatorja.

Želela sta več in bolje, in to jih je z raziskovanjem pripeljalo do tako imenovane kinetične tehnologije.

Za svoje dosedanje dosežke sta bila nagrajena, med drugim sta leta 2014 na razstavi samostojnih izumiteljev Z izumi do novih delovnih mest za mrežico za vodovodno pipo dobila zlato medaljo….

Več si lahko prebereš TUKAJ!

Raziskovali smo, kako bi lahko vodo očistili brez filtracije,

na naraven način, kot je to možno v naravi. 

To je edina tehnologija, ki vodo čisti na naraven način in to brez absorbcije, brez UV sterilizacije, brez ozona, brez dezinfekcijskih sredstev, ampak delujejo samo naravne fizikalne sile.

Kinetic Reactor čisti vodo v razpršenem stanju in ne kot večina drugih sistemov v homogeniziranem tekočem stanju, kot je naprimer voda v stoječem stanju v kozarcu.

Prednosti kinetične tehnologije je, da lahko vodo očistimo na samem iztoku sanitarne pipe ali na samem vodnem viru, zato imamo več različnih naprav za obdelavo vode s kinetično tehnologijo.

Kinetična tehnologija nikakor ne more poslabšati kakovosti pitne vode, kot to lahko naredijo določeni obstoječi sistemi.

Zakaj bi zapravljali denar za drage filtre, če pa lahko

pijemo čisto VODO iz pipe!

NIČ VEČ DRAGIH FILTROV!!!

NIČ VEČ DRAGIH FILTROV!!!

Preden smo izumili ta patent, so nas zanimale pomanjkljivosti, oziroma napake, ki so jih obstoječi filtri za vodo pri čiščenju povzročili, oziroma nekateri ustvarili zdravju škodljive snovi v pitni vodi.

Do zdaj znane naprave so skoraj vse delovale po sistemu absorcije vode (filtraciji).

Z filtracijo so povzročili, da izločijo iz vode dobre in slabe elemente, ki so prisotni v vodi in ob enem povzročajo tudi skoncentrirano kopičenje bakterij in ostale nesnage v samem filtru, ki posledično ustvarijo leglo bakterij. 

Kinetični Reactor

Zagotovite si KAKOVOSTNO PITNO VODO na vaši pipi!

Revolucionaren slovenski izdelek in izum ter profesionalna tehnologija čiščenja vode v vašem domu.

Samo 44,00€! (DDV-davek na dodano vrednost) se ne zaračunava – DanSanFit ni zavezanec za DDV!

100% GARANCIJA NA ZADOVOLJSTVO!!!

Verjamemo v naš izdelek, od kupcev imamo zelo pozitivne odzive. Zato vam ponujamo kar 30 dnevno vračilo izdelka. Če ne boste zadovoljni nam lahko izdelek vrnete in vrnili vam bomo denar.

Zagotavljamo vam, da je plačevanje na naši spletni strani 100% varno!

DODAJ V KOŠARICO!

Kinetic Reactor je slovenski patentiran izdelek, ki:

NAŠE STRANKE

Imamo veliko zadovoljnih strank, ki so že okusili prednosti Kinetične tehnologije in resnično pijejo dobro vodo.

Kot da bi pili čisto izvirsko vodo iz pipe. Vse to zagotavlja naša mrežica KINETIC REACTOR za pipo.

KINETIC REACTOR V VAŠEM DOMU

Vito uporablja Kinetic Reactor

Vito L.

Sem športnik in osebni trener fitnesa in vem kaj pomeni voda. Saj je telo sestavljeno iz cca 70% VODE in zate je zelo pomembno kakšno vodo pijemo. Mi doma uporabljamo Kinetic Reactor že več kot pol leta, smo zelo navdušeni nad izdelkom in končno pijemo čisto vodo iz pipe, kar jo pred tem nismo mogli, ker je bila res slaba. Tako, da smo vam res hvaležni iz srca! 

Klavdija uporablja Kinetic Reactor

Klavdija Z.

Najprej sem bila skeptična okoli te napravice, ampak sem se vseeno odločila in končno sprobala. Zdaj sem zelo vesela, da sem se tako odločila. Moram povedat, da voda res ni več motna od klora pa tudi klora se ne vonja več, na okus manj trda, skratka zelo zadovoljna. Hvala!

Gregor uporablja Kinetic Reactor

Gregor F.

Tudi mi uporabljamo kinetic reactor. Voda je prijetnejšega okusa in ne čuti se več klora, kar je bilo prej zelo moteče. Nič več ni opaziti motnosti in vodnega kamna. Voda je zelo prijetna za pitje! Hvala in priporočam.

KLIKNI SPODAJ IN NAM SLEDI NA NAŠI FB STRANI, KJER OBJAVLJAMO VSE NOVOSTI.

Tudi Iva K. iz Osijeka sedaj pije boljšo vodo.

OPRAVLJENI LABORATORIJSKI TESTI

Analize in testiranja KINETIC REACTORJA v različnih laboratorijih v Sloveniji in po svetu!

Rezultati kažejo, da je Kinetični Reactor sposoben zagotoviti mikrobiološko skladnost s predpisi!

Kinetični Reactor

Zagotovite si KAKOVOSTNO PITNO VODO na vaši pipi!

Revolucionaren slovenski izdelek in izum ter profesionalna tehnologija čiščenja vode v vašem domu.

Samo 44,00€! (DDV-davek na dodano vrednost) se ne zaračunava – DanSanFit ni zavezanec za DDV!

100% GARANCIJA NA ZADOVOLJSTVO!!!

Verjamemo v naš izdelek, od kupcev imamo zelo pozitivne odzive. Zato vam ponujamo kar 30 dnevno vračilo izdelka. Če ne boste zadovoljni nam lahko izdelek vrnete in vrnili vam bomo denar.

Zagotavljamo vam, da je plačevanje na naši spletni strani 100% varno!

DODAJ V KOŠARICO!

POGOSTO ZASTAVLJENA VPRAŠANJA

Kaj je kinetična tehnologija?2019-11-15T21:13:32+02:00

Kinetične tehnologije je nova tehnologija, ki v temeljih spreminja do sedaj uveljavljena pravila za obdelavo vode in je vgrajena v vse izdelke, poimenovane Kinetic Reactor. Ta docela nova tehnologija temelji na inovativnem principu vodnega odzračevanja in je zaščitena z več patentnimi prijavami.

V osrčju Kinetičnega reaktorja – komore pri obdelavi vode pride do hidrodinamične kavitacije, oksidacijskih procesov in ustvarjanja mehanskih strižnih sil. Ti zaporedni fizikalni pojavi tvorijo prvo velika razliko v primerjavi z obstoječimi tehnologijami za čiščenje vode – Kinetic reactor namreč ni filtrirna naprava. Kinetic Reactor so izjemno zmogljive naprave, ki preprečujejo nastajanja vodnega kamna, z izločanjem zmanjšujejo prisotnost škodljivih anorganskih in organskih elementov, omogočajo učinkovito dezinfekcijo mikroorganizmov in na splošno izboljšajo lastnosti vode (vonj in okus).

Kinetična tehnologija se lahko uporablja za obdelavo vode v vodovodnih omrežjih za zagotavljanje oskrbe s pitno vodo, pri ravnanju z odpadnimi vodami, vodami uporabljenimi v industrijske namene, pri pridelavi hrane in pri domači uporabi – zajema namreč celoten vodni cikel urbaniziranih območij (tako mestnih, kot podeželja). Tako pokriva obe krovni področji uporabe – gospodinjsko in profesionalno uporabo.

Za katere pipe ni primeren Kinetic Reactor2019-12-08T19:46:11+02:00

Za pravilno delovanje je potreben le pretok vode in tlak manjši od 1 bara. Brez kemikalij, brez dodatne energije in brez kakršnekoli programske opreme za delovanje.

Kinetic Reactor za pipo ni primeren za montažo na pipo, kjer je napajanje tople vode iz nizkotlačnega grelnika vode (bojler 5 L – 10 L).

Ali gre za le še ena izmed na novo izmišljenih čudežnih rešitev?2019-10-21T22:21:23+02:00

Popolnoma vas razumemo, da se vam vsebina zdi kot ena velika fantazija. Tudi sam sem že velikokrat naletel na kakšno ‘čudežno rešitev‘, ki na koncu sploh ni delovala. Na našo srečo pa tale Kinetic Reactor ni ena izmed takšnih rešitev.

Poglej vse od leta 1997 je naše poslanstvo ukvarjanje z vodo in veseli smo, da lahko prek naše inovativne tehnologije, svetu ponudimo kakovostno in zdravo vodo. Naš razvoj temelji na vsakodnevnem testiranju vode iz različnih delov sveta. Leta 2013 smo začeli razvijati kinetično tehnologijo, ki je s svojimi rezultati potrdila, da smo na pravi poti. V letu 2017 je bila tehnologija, ki smo jo poimenovali kot kinetična tehnologija, prepoznana v več specializiranih laboratorijih in inštitutih iz cele Evrope kot strateško pomembna za ves svet. Kinetična tehnologija je že prisotna v več državah na različnih celinah.

Ali imate vse certifikate?2020-03-15T16:32:30+02:00

JA!

Vsi materiali ,ki so vgrajeni posedujejo vse potrebne certifikate ,da so primerni za pitno vodo, imamo pa še dodatno teste, analize, ki smo jih delali pri akreditiranih laboratorijih ,univerzah….

Opravljeni so laboratorijski testi, več si lahko pogledate na povezavah spodaj:

TUM-3-2-Aragpnit

Test hard metal

KRT_KRS-Hospic-BluePaper-EN

KRT_BluePaper-SLO-Ver1_4

KR-Pack-Food_BluePaper-SLO-Ver1_0

Arsenic in drinking water PDF

Koliko časa bom moral čakati nanj?2019-10-21T22:25:14+02:00

Ne!

V kolikor se odločiš za nakup, bo Kinetic Reactor pri tebi v dveh delovnih dneh.

Na zalogi jih imamo dovolj in Kinetic Reactor je lahko kmalu že pri tebi doma.

Ali ima Kinetic Reactor GARANCIJO?2019-12-09T18:45:52+02:00

Verjamemo v naš izdelek, od kupcev imamo zelo pozitivne odzive. Zato vam ponujamo kar 30 dnevno vračilo izdelka. Če ne boste zadovoljni nam lahko izdelek vrnete in vrnili vam bomo denar.

 

Razlika med klasičnimi FILTRI ali čiščenje vode s KINETIC REACTORJEM2019-10-24T11:53:48+02:00

Vsi sistemi za filtracijo so do sedaj delovali po sistemu absorbcije (filtracije) ,katera je zaustavljala – zadrževala elemente tako dobre ,kot slabe v svojem filtracijskem telesu, kjer se skoncetrirajo bakterije in ostala nesnaga (leglo umazanije in bakterij), skozi katero teče voda za pitje.

To pomeni , da tako imenovano leglo bakterij začne fermentirati in začnejo se izločati toksične snovi. Na splošno gledano je to lahko še bolj nevarno.

Ko takšna toksičnost pride v stik s klorom se tvorijo stranski učinki , ki so še bolj nezdravi.

Povzetek pravilne filtracije obstoječih sistemov je , da če bi želeli dober učinek z filtracijo bi bilo potrebno vsaj enkrat na teden zamenjati vložke ali tako imenovane kartuše , ki že predstavlja precejšen strošek na letni ravni.

Absorbcijski sistemi so filtri za trde delce, filtri z aktivnim ogljem, reverzna osmoza, ultrafiltracija. Obstajajo sistemi tudi za spremembo vodnega kamna z magnetom , ki spreminja polariteto vodnega kamna , ampak ta sistem spremeni polariteto za samo določen čas in se zopet povrne v prvotno obliko. Takšen sistem ni nevaren za zdravje.

Obstajajo tudi sistemi za uničevanje bakterij tako imenovane UV žarnice ali UV sterilizacija, ki delujejo po sistemu žarčenja ,ampak ti sistemi ne dosežejo celotno obdelavo vode in niso 100% na tem področju in tudi ti sistemi niso nevarni za zdravje, Najbolj so škodljivi sistemi s kemičnimi dezinfekcijskimi sredstvi, ki se dozirajo v vodo, čeprav trdijo , da to ni nič nevarno za zdravje , ampak že otroci v 4 razredu osnovne šole vedo kaj je dobro in kaj ne.


Kinetična tehnologija je edina tehnologija , ki ne potrebuje nikakršne dodatne energije , dezinfekcijska sredstva  ,filtracijskih vložkov in podobnih stvari.

Kinetična tehnologija potrebuje samo pretok vode , kjer izkorišča energijo pretoka vode in na ta način skoncentrira podtlak v kinetični komori , kjer se premagujejo kohezijske sile razpršene vode (prethodno razpršeno z hidrodinamično kavitacijo) in na ta način dobimo vodo s precej večjo površino (raztegnjeno),ki je na tekšen način precej bolj dostopna za obdelavo.

Dejansko dobimo vodo že skoraj v obliki oblačka (v pretočnem momentu), kjer se ustvarja zelo visoka mikro oksidacija težkih kovin , odplinjevanje plinov v vodi.

Zato se odplini CO2 in se ne more več ustvariti kalcitna oblika vodnega kamna, ampak aragonitna struktura , ki je precej bolj prijazna za uporabnike.

Najbolj pomembno pa je, da s podtlakom v kombinaciji hidrodinamične kavitacije razvežemo koovalentne vezi molekul (oziroma skupke molekul) in posledično dobimo precej bolj zdravo vodo.

Definicija oz. obrazložitev kaj zmore Kinetic Reactor2020-03-15T15:41:39+02:00

PRIHRANEK VODE

Obrazložitev:
V kinetic reactorju je vgrajen regulator pretoka, kar pomeni, da ne glede na višino tlaka v omrežju vzdržuje konstantni pretok.
Zaradi same konstrukcije se vodni curek obogati z kisikom in daje občutek zadostne količine vode, kar je tudi res dovolj za vsakodnevno porabo.
Kinetic reactor ima pretočnost vode (4 L/min.), obstoječi nastavki za pipe ki niso varčevalni tudi do (15 L/min.). Ta tehnologija varčevanja vode je patentirana za cel svet in je plod naših partnerjev iz Švice.
 
ZNIŽUJE ŠTEVILO BAKTERIJ V VODI

Obrazložitev:
…Do sedaj znani sistemi čiščenja vode so čistili vodo v tlačnem okolju, pri kinetični tehnologiji je v enem momentu prisoten podtlak, ki odpre zaščitno ovojnico bakterij in jo z oksidacijo ali klorom enostavno uniči.

Pri ostalih sistemih, kjer je tlak v bistvu pritiska na ovojnico bakterij in je na takšen način bakterija še bolj varna. Mi ne uničimo vseh bakterij 100%, ampak pa precej znižamo vsebnost bakterij, tam kjer je prisoten klor uničimo več bakterij.
NEVTRALIZIRA TEŽKE KOVINE

Obrazložitev:
…Zaradi spremembe agregatnega stanja vode pri kinetični tehnologiji, se voda po domače povedano v enem momentu raztegne in dobimo precej večjo trenutno površino vode. Večja površina vode je precej bolj dostopna za obdelavo in na ta način zrak (kisik) precej bolj zajame topne kovine v vodi, ki potem oksidirajo, oziroma jih nevtraliziramo.

PREPREČUJE NASTANEK BIOFILMA V PIPAH

Obrazložitev:

Vse ostale mrežice, razen Kinetica nimajo popolno oksidacijo železa tako, da se v notranjosti mrežic nalaga železovo blato in posledično se v notranjosti nabirajo bakterije, ker je železovo blato idealen pogoj za razvoj bakterij, ker je to tudi njihova hrana. Pri Kineticu ni železovega blata, ker je oksidacija železa v vodi popolna in se ne ustvarja predpogoj za bakterije v obliki železovega blata.

POVEČUJE UČINKOVITOST KLORA IN GA S TEM ODSTRANJUJE
Obrazložitev:

Kot sem zgoraj omenil pri bakterijah, mi omogočamo kloru dostop do bakterij katere še ni zajel, kjer odpiramo ovojnice bakterij. Tam kjer je voda bolj organsko obremenjena zmanjšamo več vsebnosti klora do 60 %, tam kjer je voda dokaj čista in klorirana, klor zmanjšamo samo do 10 %.

OMEJUJE NALAGANJE VODNEGA KAMNA
Obrazložitev:
…Zaradi podtlačnega okolja imamo zelo močno odplinjevanje CO2 in se po naši obdelavi dejansko ne more ustvariti izloček kalcitne oblike, ampak aragonitne, ki je bolj prijazna uporabniku.

Kam se namesti Kinetic Reactor?2020-03-15T15:53:54+02:00
Kinetic Reactor se namesti na koncu pipe (zamenjava perlatorja oz. mrežice) z našim Kinetic Reactorjem.
Kako deluje Kinetic Reactor?2020-03-15T15:48:15+02:00

Kinetična tehnologija je nova tehnologija, ki v temeljih spreminja dosedaj uveljavljena pravila za obdelavo vode in je vgrajena v vse izdelke, poimenovane Kinetic reaktor. Ta docela nova tehnologija temelji na inovativnem principu vodnega odzračevanja in je zaščitena z več patentnimi prijavami. V osrčju KINETIC REACTOR-ja je komora katera poskrbi, da pri obdelavi vode pride do hidrodinamične kavitacije, oksidacijskih procesov in ustvarjanja mehanskih strižnih sil. Ti zaporedni fizikalni pojavi tvorijo prvo veliko razliko v primerjavi z obstoječimi tehnologijami za čiščenje vode – KINETIC REACTOR, namreč ni filtrirna naprava. KINETIC REACTOR je izjemno zmogljiva naprava, ki preprečujejo nastajanja vodnega kamna, z izločanjem zmanjšu prisotnost škodljivih anorganskih in organskih elementov, omogoča učinkovito dezinfekcijo mikroorganizmov in na splošno izboljša lastnosti vode (vonj in okus).

Ali Kinetic Reactor privarčuje vodo?2020-03-15T15:51:44+02:00

V Kinetic Reactor-ju je vgrajen regulator pretoka, kar pomeni, da neglede na višino tlaka v omrežju vzdržuje konstantni pretok. Zaradi same konstrukcije se vodni curek obogati z kisikom in daje občutek zadostne količine vode, kar je tudi res dovolj za vsakodnevno porabo. Kinetic reactor ima pretočnost vode (4 L/min.), obstoječi nastavki za pipe, ki niso varčevalni tudi do (15 L/min.). Ta tehnologija varčevanja vode je pantetirana za cel svet in je plod naših partnerjev iz Švice.

Ali Kinetic Reactor zmanjšuje število bakterij v vodi?2020-03-15T15:53:12+02:00

Do sedaj znani sistemi čiščenja vode so čistili vodo v tlačnem okolju, pri Kinetični tehnologiji je v enem momentu prisoten podtlak, ki odpre zaščitno ovojnico bakterij in jo z oksidacijo ali klorom enostavno uniči. Pri ostalih sistemih, kjer je tlak, v bistvu pritiska na ovojnico bakterij in je na takšen način bakterija še bolj varna. Mi ne uničimo vseh bakterij 100%, ampak precej znižamo vsebnost bakterij, tam kjer je prisoten klor uničimo več bakterij.

Ali Kinetic Reactor nevtralizira težke kovine?2020-03-15T15:55:16+02:00

Zaradi spremembe agregatnega stanja vode pri Kinetični tehnologiji, se voda po domače povedano v enem momentu raztegne in dobimo precej večjo trenutno površino vode. Večja površina vode je precej bolj dostopna za obdelavo in na ta način zrak (kisik) precej bolj zajame topne kovine v vodi, ki potem oksidirajo, oziroma jih nevtraliziramo.

Ali Kinetic Reactor preprečuje nastanek biofilma v pipah?2020-03-15T15:56:02+02:00

Vse ostale mrežice, razen Kinetica nimajo popolno oksidacijo železa, tako da se v notranjosti mrežic nalaga železovo blato in posledično v notranjosti nabirajo bakterije, ker je železovo blato idealen pogoj za razvoj bakterij, ker je to tudi njihova hrana. Pri Kineticu ni železovega blata, ker je oksidacija železa v vodi popolna in se ne ustvarja predpogoj za bakterije v obliki železovega blata.

Ali Kinetic Reactor povečuje učinkovitost klora in ga posledično s tem odstranjuje?2020-03-15T15:57:23+02:00

Kot sem zgoraj omenil pri bakterijah, mi omogočamo kloru dostop do bakterij katere še ni zajel, ker odpiramo ovojnice bakterij. Tam kjer je voda bolj organsko obremenjena zmanjšamo več vsebnost klora do 60 %, tam kjer je voda dokaj čista in klorirana, klor zmanjšamo samo do 10 %
*Klor iz vode odstranjujemo z vezavo na bakterije in organske snovi.

Ali Kinetic Reactor omejuje nalaganje vodnega kamna?2020-03-15T15:58:31+02:00
Zaradi podtlačnega okolja imamo zelo močno odplinjevanje CO2 in se po naši obdelavi dejansko ne more ustvariti izloček kalcitne oblike, ampak aragonitne, ki je bolj prijazna uporabniku.
Kam pa gre umazanija in delci?2020-03-15T16:50:37+02:00

Tehnologija deluje po principu ustvarjanja čim večjega podtlaka, kjer se premagujejo kohezijske sile vode in posledično se v kinetični komori poveča trenutna površina vode, ki je na takšen način bolj dostopna na mikro nivoju za oksidacijske in odplinjevalne procese, kot do sedaj znane tehnologije, ki so vodo čistile v homogeniziranem tekočem stanju. Delci in umazanija so obdelani na tako mikro nivoju, da se večino delcev zaradi njihove specifične teže vežejo na pline, ki se skupaj z plini izločijo iz vode (lahko pogledate curek proti svetlobi in boste videli reakcijo aeraosolov, ki se ekspresno odbijajo od curka, ki ga povzroči reactor. Del nevtraliziranih delcev je v vodi, ki se vizuelno ne vidijo, ker so oksidirani na mikro ravni in nimajo več možnosti, da bi bili zopet topni v vodi ali pa da jih lahko sprejmejo celice v telesu, ker so neutralni, zato je voda prek kinetičnega reactorja zelo čista in bistra.

Ali je to potem živa voda?2020-03-15T16:28:27+02:00

Ali veste kaj pomeni živa voda ali mrtva voda, ker dejansko veliko prodajalcev filtrov reklamirajo živo vodo in dejansko sploh ne vedo kaj to je. Mi vam lahko na kratko in poenostavljeno razložimo:

Živa voda je v naravi, kjer se voda konstantno giblje (reke,potoki,slapi..) zato, ker se nenehno ustvarja kinetična energija od katere se del energije porabi, da ne pride do lepljenja molekul v vodi v obliki grozdne strukture, po domače povedano do zlepljenih molekul v obliki žoge, ker se dejansko molekule zaradi svoje polarnosti + in – zlepijo z koovalentnimi vezmi v en del površine vode in takšno nepravilno zlepljene molekule niso razporejene po celotni površini (mrtva voda), ampak ko na tako zlepljene molekule delujejo sile kinetične sile, ki se pridobijo od energije gibanja vode, takrat se razvežejo molekule, ker so koovalentne vezi šibke se raztrosijo po celotni površini vode in na tak način se pride do tako imenovane žive vode, ki je precej bolj zdrava za človeške celice, oziroma telo. Pri obdelavi vode z kinetičnim reactorjem se tudi razvežejo vezi molekul in se bolj pravilno vežejo.

OB NAKUPU DVEH KINETIC REACTORJEV, VAM PODARIMO FLAŠKO

Zakaj vam priporočamo nakup:

 • Ker je trenutno eden od najbolj prodajnih rešitev na trgu.
 • Ker je cenovno najugodnejši in si ga lahko privošči čisto vsak.
 • Je univerzalen in paše na vsako pipo v gospodinjstvu. 
 • Ker je samočistilna naprava, ki ne potrebuje posebnega vzdrževanja.
 • Ker je enostaven za montažo.
 • Nudimo vam tudi 30 dnevno garancijo na zadovoljstvo!

Zagotovite si KAKOVOSTNO PITNO VODO na vaši pipi!

Revolucionaren slovenski izdelek in izum ter profesionalna tehnologija čiščenja vode v vašem domu.

Samo 44,00€! (DDV-davek na dodano vrednost) se ne zaračunava – DanSanFit ni zavezanec za DDV!

100% GARANCIJA NA ZADOVOLJSTVO!!!

DODAJ V KOŠARICO!

ČISTA VODA, LEPOTA, ŠPORT IN ZDRAVJE

Hidracija telesa je zelo pomebna za naše zdravje in odvisna predvsem od tega, kakšno vodo pijemo. Vsi vemo, da naše telo vsebuje 70% vode in da naši organi v telesu ne morejo delovati, oziroma upravljati funkcije, če nimamo dovolj vode v telesu.

Sodobni svet je prinesel zelo pozitivne novitete na področju čiščenja in distribucije pitne vode, ampak medtem tudi zelo škodljive posledice, ki so v embaliranju, dezinfekciji,.. Zaradi nepravilnega ravnanja z vodo, ko jo držimo v cevovodih, na sobni temperaturi, posebej škodljivo ravnanje je v plastenkah, kjer se v nekaterih izloča še bisfenol, se voda pretvori v nepravilno strukturirano vodo z vsebnostjo bakterij in stranskih učinkov.

Vsa živa bitja izhajamo iz narave in mati narava nam je podarila čisto vodo, ki je molekularno pravilno razporejena in z dosti energetskega naboja, kar je zelo pomembno za pravilno zdravo pitno vodo. Dobra pitna voda mora imeti po domače povedano čim bolj razpršene molekule v vodi, kajti le tako naše celice sprejmejo vodo v celoti. V primeru, če so molekule v obliki skupkov in jo nekateri imenujejo mrtva voda, jo naše telo zavrača in v najslabšem primeru se tudi zaradi ničevnega naboja nalaga v telesu.

Zato so zadnjih nekaj let delali na tem, da so dobili približek naravni vodi, z boljšo molekularno strukturo, ki jo povzroči hidrodinamična kavitacija in podtlačne sile, ki razvežejo koovalentne vezi molekul in kjer del energije sprejme voda, ki nato ta del energije prenese čez celice na naše telo, ki pa je posledično po pitju takšne vode bolj hidrirano in bolj sveže. Voda je zelo pomembna tudi v športu, kjer je zelo pomembna prava hidracija telesa.

Nalijte si vodo iz pipe, prečiščeno s Kinetično tehnologijo doma v svojo stekleničko ali jekleničko, ki je ob enem prijazna do okolja in jo vzemite s seboj na svojo rekreacijo ali trening. Zato so pri v podjetju ponudili tudi jekleničko, ki zadrži vodo hladno tudi na poti in jo prejmete ob nakupu kinetic reactorjev na raznih promocijah. NA ZDRAVJE, vam želijo ekipa Kinetic Reactor.

Zagotovite sebi in vaši družini boljšo vodo!

Samo en klik vas loči do bolj mehke, žive, zdrave in čiste vode.

Ozavestite svojo potrebo po kakovosti pitni vodi, ker vas ravno voda spremlja čez cel dan, je del vašega telesa in zdravja.

Zaradi lepe embalaže, Kinetic Reactor je lahko tudi enkratno in praktično darilo.

Koristen bo v vsakem domu, ker je univerzalen paše na vsako pipo.

DODAJ V KOŠARICO!

100% varen nakup

30 dnevna možnost vračila

dostava v 1-2 delovnih dneh

Imate še kakšno vprašanje? Pišite na info@dansanfit.com, kličite na 040/558-552 ali pišite tukaj.