Danijel Zorec

O NAS

DANSANFIT – KDO SMO?

DanSanFit je nastal:

kot odgovor na številna vprašanja o tem, kaj in kako jesti, kako živeti zdravo, kako uravnavati svojo telesno težo in katere vaje so najbolj učinkovite. Vse te odgovore smo želeli ponuditi na enem mestu in zagotoviti podporo in svetovanje vsem, ki to potrebujejo in si želijo.
DanSanFit je zanimiva kombinacija dveh strokovnjakov na področju fitnesa in prehrane, ki se s svojim znanjem, veščinami in značilno osebnostjo odlično dopolnjujeta in oblikujeta partnerstvo, ki vsak dan prinaša nove rezultate in uspehe.

Naša preobrazba

Danijel Zorec

Dan je Danijel Zorec, osebni fitnes trener, trener kickboxinga in svetovalec za prehrano. Njegovo življenje je zaznamoval šport … igral je nogomet že od otroštva, nato je njegovo srce osvojil svet borilnih veščin, kasneje pa je svoje treninge nadgradil tudi z fitnesom skozi Gym Direct Metlika. Sam pravi, da je perfekcionist, vedno daje 120% sebe,ima zelo pozitiven um in verjame, da je vse mogoče, če se močno želi (in dela). Ima bogate poslovne izkušnje z različnih področij in pogosto poleg nasvetov za prehrano in treninge, od njega dobite tudi dobre nasvete in trike iz poslovnega sveta. On je tisto, kar dela DanSanFit discipliniranega, natančnega, uspešnega, inovativnega in osredotočenega.

Sanja Gradištanac

San je Sanja Gradištanac, diplomirana ekonomistka, ki ji več pomeni licenca osebnega fitnes trenerja in svetovalca za prehrano. Za razliko od Danijela je vedno bežala od športa in se ni nikoli ukvarjala s kakršno koli telesno aktivnostjo, dokler jo okoliščine niso vodile k iskanju pomoči prav pri treniranju in pravilni prehrani. Pravi, da se hitro uči, s polnim srcem poučuje in deli svoje znanje, izraža sočutje in se z lahkoto poveže s strankami. Prešla je skozi proces telesne preobrazbe, spremenila je slog in način življenja in po tej strani ji je lažje razumeti vse, ki imajo prekomerno težo in se borijo z različnimi izgovori in ovirami. Ona je tisto, kar dela DanSanFit ustvarjalnega, čustvenega, sodobnega, izvirnega in neizčrpen vir informacij.

Vprašanja za Danijela

Katera je tvoja največja vrlina?

Nikoli ne odneham. Če verjamem v neki projekt, se bom boril zanj do konca. Enako velja tudi za mojo stranko, jo bom motiviral in gnal naprej vse dokler tudi ona sama ne bo videla svojega potenciala.
Veliko noči sem preživel ob računalniku in delal vse do jutra, ker nisem želel odnehati. Ko imam cilj pred seboj v kateri verjamem in vem, da je dober, me ne more nič zaustaviti, da ga ne uresničim.

Imaš kateri kriterij po katerem izbiraš svoje stranke?

Ni kriterij, ampak se dela o pravilu, katerega se strogo držim. Če oseba nima jasen cilj in pravega razloga »zakaj« si nekaj želi, potem ne želim, da skupaj izgubljamo čas. Delo na sebi zahteva določeno disciplino in moramo biti pripravljeni se premakniti iz cone udobja, zaupanja in trdega dela. Brez jasnega cilja in velikega razloga »zakaj«, zelo hitro vse skupaj postane pretežko in pride trenutek, ko ne moremo več in odnehamo.
Zato od svojih strank prvo zahtevam, da mi povejo kaj o sebi in mi povejo razloge, zakaj si res želijo spremembe in me prepričajo, da so pripravljeni delati na doseganju svojih ciljev. Vse to si zapišemo in šele potem začnemo s konkretnim delom. Potem sem siguren, da bomo ustvarili rezultate in obojestransko zadovoljstvo.

Kateri je tvoj največji uspeh?

Težko rečem kateri je največji. Zato bom odgovoril malo diplomatsko. Moj največji uspeh je, da delam to kaj imam rad. Prevečkrat slišim in vidim ljudi, katere je »uničil« njihov posel. Delovno mesto jim ne prinese zadovoljstva, ampak samo frustracije , nervoze, jeze, straha…
Hvaležen sem, da delam tisto v čem res uživam in nimam občutka, da sploh delam. Ko posel pretvorite v način življenja, potem niti en delovni dan ni težak ali naporen.

Po čemu je DanSanFit poseben?

Ker je iskren! Dobite točno to, kar rečemo da boste dobili, nič več ali manj. Ni marketinških trikov in praznih obljub. Naši brezplačni seminarji so narejeni s ciljem, da dobite konkretna znanja in informacije.
Treningi so visoko učinkoviti in rezultate osvojijo vsi kateri se držijo programa. Na vprašanja strank odgovarjamo iskreno in s srcem. Transparentni smo v svojem delu in v bilo katerem trenutku, direktno od nas samih ali od komentarjev naših strank lahko vidite na kateri način delamo.
V današnjem času je morje različnih ponudb, tako da mora bit človek malo skeptičen in zato sem zelo ponosen na iskrenost katero ima DanSanFit.

Kaj je tvoj življenjski moto?

Ne oklevaj! Če nekaj želiš, potem moraš takoj delati na tem. Planiranje, razmišljanje, želje, sanje,… vse to je lepo, ampak brez akcije, ostanemo samo pri željah in sanjah.

Vprašanja za Sanjo

Kaj bi priporočala vsem, ki razmišljajo o spremembi prehranskih navad?

Prehrana je širok pojem in nam pušča veliko izbiro raznih variacij. Prvo kaj je meni najbolj pomembno, da se ne ustrašite! Ker na začetku se vam bo vse zdelo preveč zakomplicirano, nova pravila, polno odrekanja in podobno.
Ampak, če se cele stvari lotimo pravilno od samega začetka, sprememba prehranskih navad je lahko zelo zanimiva in lahka izkušnja.
Vedno svetujem lahek začetek, korak po korak. Če kar naenkrat preko noči, odstranimo ogromno živil katere so bile prej vaš vsakdan, je možnost da boste pregoreli in se vrnili nazaj k starim navadam.
Vedno poudarjam, da ni poanta prepovedati živila, ampak v popestritvi jedilnika z novimi in zdravimi variantami.
Zato se izogibam dietam in zagovarjam zdravo, bogato in uravnoteženo prehrano s katero se lahko ustvarijo vsi rezultati. In najlepše od vsega je to, da rezultate lahko obdržimo.
Restrikcijske diete v skrajnem primeru vedno pripeljejo do jojo efekta in tega dela se moramo izogibati.

Kako zgleda tvoj najboljši trening?

Rada imam visoko intenzivne treninge s polno dinamike. Zato najrajši delam krožne treninge, ker v 45 minutah oddelam čim več različnih variacij vaj z zelo kratkimi pavzami.
Na ta način poskrbim, da sem dobro izkoristila čas, se dobro preznojila in naredila nekaj za vse mišične skupine, ter za svoj kardiovaskularni sistem.

Po čem je DanSanFit poseben?

Človeški faktor! Veliko dajemo na zadovoljstvo in pomaganje ljudem. Del smo različnih življenjskih zgodb, poistovetimo se z njimi, prenašamo svoje izkušnje, smo sočutni in razumevajoči.
Vse naše stranke lahko tudi same preberejo nešteto knjig, poslušajo predavanja in se naučijo veliko o zdravem načinu življenja.
Pri nas pa razen informacij, lahko dobite tudi upanje in spodbudo. Dajemo vse od sebe, da za vsakega posameznika najdemo rešitev, ki njemu najbolj ustreza. Ne delamo po šabloni. Zavedamo se in spoštujemo, da je vsak posameznik poseben in ima svoje potrebe in želje. In ravno zaradi tega lahko ponudimo najbolj konkretno pomoč in nasvet.

Tvoj cilj čez 5 let?

Da delamo enako kot do sedaj. To pomeni edukacijo in pomaganje ljudem na področju zdravja in prehrane. Cilj nam je, da se razširimo tudi na sosedne države. V nastajanju je tudi knjiga, za katero verjamem da bo do takrat že v rokah številnih posameznikov.
Kaj je tvoj življenski moto?
Courage, dear heart. Citat od C.S. Lewisa, moj najbolj priljubljen pisatelj. Pogosto sama sebi ponovim ta stavek, ko rabim pogum za nekaj zahtevnega, kaj me potisne iz cone udobja.

POSLANSTVO IN VIZIJA

Naše poslanstvo je, da delimo svoje znanje in izkušnje ter pomagamo ljudem, da dosežejo svoje cilje, odpravijo zdravstvene težave in jih spravimo v top formo.

Z našo podporo, svetovanjem in usmerjanju k zdravemu načinu življenja verjamemo, da lahko vsakdo živi srečno, zdravo in izpolnjeno vsakdanje življenje.

Naš cilj je narediti tisto, kar mislijo posamezniki da je nemogoče!

Postanite močnejši od svojega najmočnejšega izgovora!

Naj vas DanSanFit popelje do popolnega zdravja in fizične preobrazbe!