Politika zasebnosti

Splošno

Prehransko svetovanje in osebno trenerstvo, Sanja Gradištanac s.p, (v nadaljevanju Podjetje) se zavezuje, da bo varovalo zaupnost osebnih podatkov in zasebnost uporabnikov spletnih strani in spletne trgovine (v nadaljevanju Uporabniki). S prijavo na e-novice, poslanim povpraševanjem, z uporabo spletne strani ali uporabo spletne trgovine omogočite podjetju Prehransko svetovanje in osebno trenerstvo, Sanja Gradištanac s.p., stara cesta 9, 8330 Metlika, da zbira in obdeluje posredovane osebne podatke. Posredovane osebne podatke bomo obdelovali v skladu z veljavno zakonodajo.

Zbrane osebne podatke bo Podjetje uporabljalo izključno za opravljanje storitev, ki jih ponuja. Podjetje spoštuje zaupnost osebnih podatkov in zasebnost uporabnikov spletnih strani in spletne trgovine, zato bo storilo vse potrebno, da jih zaščiti pred kakršnimikoli kršitvami in zlorabami.

Upravljavec in pooblaščena oseba za varstvo podatkov

Upravljavec osebnih podatkov uporabnikov, ki se obdelujejo v skladu z veljavno zakonodajo, je Prehransko svetovanje in osebno trenerstvo, Sanja Gradištanac s.p., stara cesta 9, 8330 Metlika

Podjetje se zavezuje, da bo vse pridobljene podatke uporabljalo in obdelovalo izključno in samo v skladu z določili in za namene, navedene v Politiki zasebnosti.

Uporaba in obdelava osebnih podatkov

Podjetje za potrebe opravljanja storitev, ki jih ponuja, zbira, vodi, obdeluje in shranjuje naslednje uporabnikove podatke:

 • Ime, priimek in naslov
 • Spol
 • Naslov elektronske pošte
 • Telefonsko
 • Podatki o nakupu (prijavi), vsebina, vrednost, način plačila

Za pravilnost, popolnost in ažurnost podatkov, ki jih vnesejo uporabniki, podjetje ne odgovarja.

Podatkov Podjetje ne posreduje tretjim osebam, razen pogodbenim izvajalcem, s katerimi ima Podjetje sklenjeno pogodbo o varovanju osebnih podatkov in ki so pogodbeno zavezani k istim standardom varovanja osebnih podatkov kot Podjetje.

Ponudnik osebne podatke zbira z izrecno privolitvijo oz. soglasjem posameznikov. Soglasja hrani skupaj z njihovo vsebino in vsebino obrazca, s katerim so bila dobljena.

Osebne podatke uporabljamo izključno za namen, zaradi katerega ste nam podatke posredovali.

Namen uporabe

Podatki se koristijo za:

 • Komuniciranje z vami glede izvedbe naših storitev in odgovarjanje na povpraševanje,
 • izstavljanje računov,
 • kreiranje uporabniških računov za dostop do izobraževalnih vsebin,
 • komunikacijo ob morebitnih težavah,
 • izobraževanje, obveščanje o ponudbah, novostih in ugodnostih,
 • promocijo in neposredno trženje, vključno s prikazom oglasnih sporočil Podjetja med uporabo spletnih strani in aplikacij.

Vaše ime in elektronski naslov bosta z vašim dovoljenjem uporabljena v promocijske namene, dokler se iz obveščanja ne odjavite. Na prejemanje obvestil ste prijavljeni le, če potrdite svojo prijavo v potrditvenem elektronskem sporočilu. Iz baze prejemnikov obvestil se lahko kadarkoli odjavite s sporočilom na info@dansanfit.com ali s klikom na povezavo ‘Odjava’ na dnu promocijskih e-mail sporočil.

Pravna podlaga

Vaše osebne podatke lahko obdelujemo na naslednjih pravnih podlagah:

kadar je to potrebno za izpolnitev naših zakonskih obveznosti (npr. izdajo računov za kupljeno storitev ali izdelek);

kadar je obdelava vaših osebnih podatkov potrebna za sklenitev in izpolnitev pogodbe, ki ste jo sklenili z nami ali ker ste od nas želeli ponudbo;

kadar ste za obdelavo svojih osebnih podatkov podali privolitev za obdelavo za posamezen namen obdelave, pri čemer imate vedno pravico, da dano privolitev prekličete;

kadar imamo za obdelavo vaših osebnih podatkov zakonit interes.

Shranjevanje podatkov

Osebne podatke, ki ste nam jih posredovali, hranimo do preklica. Soglasje za obdelavo osebnih podatkov lahko kadarkoli prekličete. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave podatkov pred preklicem.

Vse ostale osebne podatke v okviru pogodbenega sodelovanja hranimo v skladu z veljavno zakonodajo.

Posredovanje osebnih podatkov

Osebnih podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam in jih ne bomo javno razkrili, razen izbranim pogodbenim partnerjem, katere prav tako zavezuje Splošna uredba o varstvu osebnih podatkov. Osebnih podatkov ne bomo posredovali v tretjo državo ali organizacijo.

Vaše pravice

V skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov imate pravico do dostopa do podatkov, ki se nanašajo na vas, pravico do popravka podatkov, pravico do omejitve obdelave, pravico do izbrisa podatkov ter pravico do prenosljivosti podatkov.

Katerokoli pravico po Splošni uredbi o varstvu osebnih podatkov lahko kadarkoli pisno uveljavljate. Pri tem navedite ime, priimek ter elektronski naslov. Zahtevo lahko pošljete na elektronski naslov: info@dansanfit.com

V primeru spora imate pravico vložiti ugovor pri podjetju Prehransko svetovanje in osebno trenerstvo, Sanja Gradištanac s.p., ter pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu.

Veljavnost

Ta Politika je objavljena na spletni strani www.dansanfit.com in začne veljati 7.1.2019.