Splošni pogoji poslovanja in uporabe spletne strani

Datum objave zadnje verzije pogojev: 7. 1. 2019

Spletno stran www.dansanfit.com in podstrani upravlja DanSanFit – Spletna Trgovina, Sanja Gradištanac s.p., CBE106, 8330 Metlika (v nadaljevanju »ponudnik«). Z uporabo spletne strani sprejema obiskovalec, uporabnik oz. kupec (v nadaljevanju uporabnik) te splošne pogoje in potrjuje, da je z njimi seznanjen ter se z njimi strinja.

Spletna stran www.dansanfit.com  je javna spletna stran, preko katere je možen nakup in dostop do posameznih spletnih izobraževalnih programov iz področja zdrave prehrane in zdravega načina življenja ter druge storitve, opredeljene na spletni strani. Izobraževalni programi so organizirani v obliki video, avdio ter drugih vsebin in so v celoti objavljeni na spletu.

Ponudnik se bo z vzdrževanjem in oblikovanjem teh spletnih strani trudil zagotavljati točnost, pravilnost in ažurnost objavljenih vsebin, vendar ne zagotavlja in ne prevzema odgovornosti za njihovo točnost in celovitost kot tudi ne za škodo, povzročeno z uporabo teh spletnih strani oziroma njenih vsebin. Dopuščena je možnost tipkarskih napak. Fotografije na spletni strani so lahko simbolične.

Vsi uporabniki objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost. Ponudnik si pridružuje pravico do spreminjanja, dodajanja ali odstranitve spletnih strani (v celoti ali delno) ter brez predhodnega opozorila in ne odgovarja za posledice tako povzročenih sprememb.

Uporabnik oz. kupec s strinjanjem s splošnimi pogoji potrjuje, da je starejši od 18 let.

Avtorske pravice

Uporabniki lahko razpolagajo z vsebinami na spletni strani www.dansanfit.com za svojo osebno uporabo. Vse vsebine (pisne, slikovne, avdio in video), ki so objavljene na spletnih straneh ponudnika, razen vsebin, ki jih vnesejo uporabniki sami, so zaščiteno avtorsko delo ponudnika ali njegovih pogodbenih partnerjev skladno z določbami Zakona o avtorski in sorodnih pravicah. Prepovedana je reprodukcija, distribucija, spreminjanje, javno prikazovanje in predvajanje ter ostale oblike izkoriščanja avtorskega dela brez izrecnega pisnega obvestila ponudniku in njegovega pisnega soglasja.

Cene

Vse cene v cenikih oziroma na spletnih straneh so v evrih (€) in, če ni posebej določeno drugače, ne vsebujejo davka na dodano vrednost (DDV) – podjetje DanSanFit – Spletna Trgovina, Sanja Gradištanac s.p., ni davčni zavezanec. Veljajo cene in ostali pogoji (npr. popusti) v trenutku potrditve naročila. Cene se lahko spremenijo brez predhodne napovedi.

Ponudnik je upravičen spreminjati določila teh splošnih pogojev brez predhodnega obvestila uporabnikom, vključno s spremembami cen posameznih storitev, pri čemer se za datum spremembe šteje objava na spletni strani.

V primeru spremembe cenikov, spremenjene cene veljajo z dnem objave. Akcijske ponudbe veljajo do preklica.

Načini plačila, postopek nakupa, izdaja računov in dostop do kupljenih produktov in storitev

Izdajatelj računov, ki se navezujejo na nakup produktov in storitev preko spletne strani www.dansanfit.com  je podjetje DanSanFit – Spletna Trgovina, Sanja Gradištanac s.p., CBE 106, 8330 Metlika.

Ponudnik omogoča naslednje načine plačila:

  • plačilo z nakazilom na TRR (plačilo po predračunu).

Po prijavi v program boste na elektronski naslov prejeli vse informacije, ki jih potrebujete za izvedbo plačila.

Zaradi narave ponudnikovih storitev (spletni izobraževalni programi, spletna predavanja in seminarji …), dobi uporabnik dostop do naročenih vsebin po dejansko opravljenem plačilu za naročene storitve. Vsi dostopi do spletnih izobraževalnih programov in drugih naročenih vsebin vam bodo omogočeni najkasneje v roku 72 ur od prejema plačila.

Vsa nakazila v primeru izbite plačila ‘Plačilo z nakazilom na TRR’ morajo biti izvedena na račun podjetja DanSanFit – Spletna Trgovina, Sanja Gradištanac s.p., CBE 106, 8330 Metlika, in sicer na TRR, odprt pri banki SKB, s številko: SI56 0315 2100 0465 446

Prodajna pogodba se sklene med kupcem in ponudnikom. Pogodba je sklenjena v trenutku, ko kupec izvede plačilo.

Račun za izvedeno plačilo boste prejeli najkasneje v 8 dneh po prejetem plačilu na naveden elektronski naslov.

Računov ne pošiljamo po pošti v papirnati obliki, razen če to izrecno želite in zahtevate (v tem primeru to sporočite na email naslov info@dansanfit.com).

Kupec soglaša, da mu lahko ponudnik izda račun tudi samo v elektronski obliki in mu ga pošlje po e-pošti oziroma s sredstvi elektronske komunikacije. V primeru, ko kupec želi oziroma zahteva izdajo računa/-ov v papirnati obliki (npr. če izgubi račun in želi njegovo ponovno izdajo v papirnati obliki ipd.), ima ponudnik pravico kupcu zaračunati administrativne stroške izdaje računa.

Odstop od pogodbe in vračila

Kupci spletnih programov lahko v roku 14 dni od nakupa zahtevajo vračilo kupnine na email naslov info@dansanfit.com

Ob zahtevku mora kupec sporočiti podatke o transakcijskem računu, kamor želi prejeti kupnino. Po vračilu kupnine jim je odvzet dostop do programa in ostalih vsebin, ki se nahajajo v spletni učilnici in preklicano članstvo v zaprti Facebook skupini. Vračilo kupnine bo izvedeno takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v roku 14 dni od prejema zahtevka za vračilo.

Politika zaupnosti in varstvo osebnih podatkov

Ponudnik je v skladu s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov, zavezano k varovanju osebnih podatkov udeležencev oz. uporabnikov spletne strani www.dansanfit.com.

Ponudnik se zavezuje, da bo varovalo zaupnost osebnih podatkov in zasebnost uporabnikov spletne strani. Ponudnik spoštuje zaupnost osebnih podatkov in zasebnost uporabnikov spletne strani, zato bo storilo vse potrebno, da jih zaščiti pred kakršnimikoli kršitvami ali zlorabami.

Z registracijo na spletno stran uporabnik jamči za točnost navedenih podatkov in zagotavlja, da bo s svojim uporabniškim imenom in geslom do spletne strani dostopal le on oziroma pooblaščena oseba. Hkrati soglaša, da Ponudnik obdeluje podatke za namene poslovnih evidenc, oglaševanja in prilagajanja vsebin uporabniku v skladu s Politiko zasebnosti.

Spletno mesto za svoje optimalno delovanje uporablja piškotke, ki služijo za pravilno izvedbo naročil, zbiranje podatkov o uporabi naših storitev in prilagajanje vsebin obiskovalcem. Z uporabo spletne strani se uporabnik strinja z uporabo piškotkov.

Pohvale in pritožbe uporabnikov

Zanima nas vaša izkušnja z nami, tako dobra kot slaba. Na koncu šteje samo vaše zadovoljstvo. Veseli bomo, če nam boste vašo izkušnjo pri nakupu sporočili na e-mail info@dansanfit.com

Spori in pristojno sodišče

Uporabnik in ponudnik se bosta trudila spore reševati sporazumno, v medsebojno obojestransko korist in v skladu z najboljšo prakso poslovanja. Če sporazum ne bo mogoč, bo o sporih odločalo stvarno pristojno sodišče po vsakokratnem sedežu ponudnika.

Odveza odgovornosti

Vsa vsebina strani dansanfit.com in podstrani (besedila, fotografije, avdio, video vsebine in drugo) je izključno informativne narave. Vse programe, delavnice in nasvete, ki jih ponudnik deli na svoji spletni strani in organizira na spletu ali v živo, niso nadomestilo za ustrezno zdravniško pomoč. Če imate resna bolezenska stanja, bolečine, kakršnekoli težave z zdravjem se pred prakticiranjem programov posvetujete z ustreznim zdravstvenim delavcem.

Izobraževalni programi in druge vsebine na strani so namenjene izobraževanju in osveščanju o zdravi prehrani in zdravem življenjskem slogu, in temeljijo na znanstvenih virih in osebni izkušnji ponudnika. Vsebine na strani niso namenjene diagnozi, prehranski ali zdravstveni terapiji, zagotavljanju zdravstvene oskrbe ali zdravljenju kakršnegakoli stanja ali bolezni.

Uporabniki strani prevzemajo vsa tveganja, ki se lahko pojavijo v povezavi z uporabo strani in izobraževalnih programov, vključno s tveganji, povezanimi s spremembo načina prehranjevanja in življenjskega sloga.

DanSanFit – Spletna Trgovina, Sanja Gradištanac s.p., uporabniki strani odvezujejo odgovornosti za kakršno koli škodo, ki bi lahko nastala v povezavi z uporabo spletne strani in izobraževalnih programov. Vse programe, nasvete in druge vsebine, ki jih ponudnik deli na svoji spletni strani in organizira na spletu ali v živo, niso nadomestilo za ustrezno zdravniško pomoč.

Nobena informacija na tej strani ni nasvet osebnega zdravnika ali specialista, ne nadomešča diagnoze ali ne sugerira terapije.

Uporaba informacij na tej strani je na lastno odgovornost, pri čemer eksplicitno pozivamo, da:

se vedno držite navodil osebnega zdravnika ali specialista, še posebej, če imate kakršno koli diagnozo;

če uporabljate zdravila na recept, se morate o vsem posvetovati z izbranim zdravnikom ali specialistom.

ne odlašajte obiska pri zdravniku, če sumite na kakršno koli zdravstveno težavo.

Uporaba izobraževalnih programov ali katerihkoli drugih vsebin na spletni strani www.dansanfit.com in podstraneh ne zagotavlja rezultatov.

Politika piškotkov

Piškotek je majhna datoteka, ki se naloži na uporabnikov računalnik, ko ta obišče določeno spletno stran. Ob vsakem ponovnem obisku bo spletna stran pridobila podatek o naloženem piškotku in uporabnika prepoznala.

Sam piškotek ne vsebuje informacij vendar se na vaš računalniku shrani majhna tekstovna datoteka, ki vsebuje življenjsko dobo piškotka, ime strežnika (oz. ime domene) in generirano unikatno število. O naslednjem obisku istega spletnega mesta spletna stran preveri in pridobi vsebino piškota. Spletna stran prepozna uporabnika in na podlagi informacij izboljša uporabniško izkušnjo.

Piškotki so pomembni za delovanje spletnih stran in z njihovo pomočjo je mogoče analizirati promet, omogočajo napredno oglaševanje, ob ponovnem obisku se ni potrebno ponovno prijavljati v spletno stran, itd.

Seznam piškotkov na www.dansanfit.com

Ime piškotka                  Namen Trajanje piškotka
_gid za spremljanje spletne analitike               24 ur
_ga za spremljanje spletne analitike                2 leti
_gat za spremljanje spletne analitike               1 min

Z uporabo spletne strani www.dansanfit.com se strinjate, da so piškotki nameščeni na vaš računalnik. V nasprotnem primeru stran zapustite in piškotke odstranite iz vašega računalnika.

Podatki o podjetju

DanSanFit – Spletna Trgovina, Sanja Gradištanac s.p.,
CBE 106,
8330  Metlika
Matična številka: 8346879000
Davčna številka: 29763258
Transakcijski račun: IBAN SI56 03152-1000465446