IME IN PRIIMEK – KOPER

Vito Likavec – METLIKA

IME IN PRIIMEK – NOVO MESTO

IME IN PRIIMEK – BLED

IME IN PRIIMEK – LJUBLJANA

Trenerji, ki vas zagotovo pripeljejo do CILJA!

IME IN PRIIMEK – KRANJ

IME IN PRIIMEK – CELJE

IME IN PRIIMEK – MARIBOR

IME IN PRIIMEK – TREBNJE

IME IN PRIIMEK – PTUJ

Zakaj najeti osebnega trenerja!

  • Osebno trenerstvo je posebej individualno oblikovan program vadbe in prehrane za vse tiste, ki želite nekaj več. Gre za posebej individualno načrtovan projekt-program, ki ga pripravi vaš osebni trener in je prirejen oz. je oblikovan za vsakega posameznika posebej.

  • Od ciljev klienta in njegove volje ter  pripravljenosti sodelovanja je odvisna stopnja intenzivnosti, vrsta vadbe, svetovanja, načrtovanja in priprava vadbe ter vseh pripadajočih elementov le-te.

  • Klient in naš trener tesno sodelujeta pri čemer je trener klientu 100% na voljo. To pomeni, da ga spremlja, motivira, korigira, svetuje in usmerja od samega začetka dogovorjenega projekta do samega zaključka oziroma realizacije zastavljenega cilja.

Oblikovanje telesa:

Oblikovanje telesa zajema široko področje delovanja in je odvisno od vašega trenutnega stanja, vaših želja in ciljev. Najpogostejša cilja sta zmanjšanje deleža maščobe v telesu (hujšanje) ali pridobivanje mišične mase.

Naj vas že na tem mestu opozorimo ali morda koga tudi razočaramo, da se pri svojem delu s strankami nikoli ne poslužujemo bližnjic in čarobnih dodatkov, s katerimi bi čez noč dosegli želene rezultate. Zakaj? Ker takšnih bližnjic in čarovnij ni oziroma nikoli ne zdržijo na dolgi rok.

Naš način dela vsebuje tri komponente: analizo vašega stanja (testiranja in meritve), program treningov in pravilnega načina prehranjevanja ter spremljanje vaših rezultatov in napredka (ponovna testiranja in meritve).

Splošna kondicija:

Današnji ritem življenja od nas pričakuje vedno več. Posledice preobilice dela in obveznosti so kronična utrujenost, pomanjkanje energije ter pogosto tudi glavoboli in celo depresije. Težko, če ne že kar nemogoče, je zmanjšati obseg vsakodnevnih obveznosti in upočasniti ritem dela, mogoče pa se je na vse te izzive bolje pripraviti.

Prav s tem namenom smo pripravili program splošna kondicija, kjer boste skupaj z enim izmed naših osebnih trenerjev pripravili program, ki bo vašo telesno pripravljenost dvignil na višji nivo. Izvajanje programa s trenerjem zagotavlja varnost in pravilnost vašega dela ter prinaša boljše in trajnejše rezultate. Naš cilj je dvigniti vašo splošno kondicijsko pripravljenost z namenom, da boste pri svojem delu polni energije, v vsakdanjih življenjskih preizkušnjah pa vztrajni in nepremagljivi. Dobra fizična pripravljenost dokazano pozitivno vpliva tudi na boljše psihično stanje posameznika.

Zdrava hrbtenica:

V službi cel dan sedite pred računalnikom? Med sedenjem hitro pozabite na pravilno telesno držo? Vas boli križ? Vas boli vrat? Se bolečine stopnjujejo in vam včasih celo ne pustijo spati? Želite imeti zdravo hrbtenico, brez bolečin in lepo ter pravilno telesno držo?

Program zdrava hrbtenica je namenjen vsem, ki se zavedajo, da je hrbtenica temelj našega telesa in vzrok številnih težav ter bolečin. Rešitev je v krepitvi slabo razvitih mišic trupa in povečanju gibljivosti teh mišic. Z osebnim pristopom in načrtnim spremljanjem vašega stanja izboljšamo moč in gibljivost vaših hrbtnih ter trebušnih mišic, odpravimo mišična neravnovesja in izboljšamo vašo telesno držo.

Vitalna starost:

Dokazano je, da lahko starejši ljudje z redno fizično aktivnostjo svoje telesne sposobnosti ohranjajo na zelo visokem nivoju do pozne starosti. Dokaz za to so tudi naši varovanci, ki z osebnim trenerjem izvajajo strokovno načrtovane treninge, pri katerih starostniki izboljšujejo svoje ravnotežje, moč in vzdržljivost, s čimer krepijo stabilnost svojega telesa. Predvsem pa starejši z redno vadbo pozitivno vplivajo na svoj srčno-žilni in dihalni sistem, kar je še kako pomembno za aktivno in kvalitetno starost.

Program z osebnim trenerjem prilagodimo vsakemu starostniku in njegovim željam, hkrati pa na podlagi naših izkušenj program usmerjamo preventivno proti danes najpogostejšim boleznim starejših, kot sta osteoporoza (krhkost kosti in bolečine v hrbtu) in sarkopenija (izguba mišične mase).

Pokažemo Vam kako, Vam stojimo ob strani, Vas spodbujamo in motiviramo na poti do cilja, sami pa morate sprejeti odločitev in najti svoj zakaj. 

Poskrbite za svojo top postavo!

Kontaktirajte nas in si pridobite še dodaten popust, ter trenirajte z najboljšimi trenerji!

KLIKNITE TUKAJ IN NAM PIŠITE!