OSEBNO TRENERSTVO

OSEBNO TRENERSTVO:

doseganje ciljev, prilagodljivost, optimizacija časa

Trening z osebnim trenerjem posamezniku ali manjši skupini omogoča izpolnitev točno določenih osebnih ciljev in želja. Individualni pristop hkrati pomeni tudi maksimalni izkoristek časa, ki ga namenimo treningu in doseganju ciljev. Ekipa DanSanFit trenerjev je na podlagi izkušenj sestavila štiri programske usmeritve osebnega pristopa, s katerimi boste morda nekoliko lažje oblikovali lastne cilje. Navkljub morda jasnim željam posameznika, trenerji vedno uvodoma opravimo brezplačno informativno srečanje, kjer skupaj pretresemo vaše načrte, na podlagi katerih kasneje sestavimo urnik in program za delo.

KAJ VAM PONUJAMO

  • Oblikovanje telesa.

  • Splošna kondicija.

  • Zdrava hrbtenica.

  • Vitalna starost.

Oblikovanje telesa:

Oblikovanje telesa zajema široko področje delovanja in je odvisno od vašega trenutnega stanja, vaših želja in ciljev. Najpogostejša cilja sta zmanjšanje deleža maščobe v telesu (hujšanje) ali pridobivanje mišične mase.

Naj vas že na tem mestu opozorimo ali morda koga tudi razočaramo, da se pri svojem delu s strankami nikoli ne poslužujemo bližnjic in čarobnih dodatkov, s katerimi bi čez noč dosegli želene rezultate. Zakaj? Ker takšnih bližnjic in čarovnij ni oziroma nikoli ne zdržijo na dolgi rok.

Naš način dela vsebuje tri komponente: analizo vašega stanja (testiranja in meritve), program treningov in pravilnega načina prehranjevanja ter spremljanje vaših rezultatov in napredka (ponovna testiranja in meritve).

Splošna kondicija:

Današnji ritem življenja od nas pričakuje vedno več. Posledice preobilice dela in obveznosti so kronična utrujenost, pomanjkanje energije ter pogosto tudi glavoboli in celo depresije. Težko, če ne že kar nemogoče, je zmanjšati obseg vsakodnevnih obveznosti in upočasniti ritem dela, mogoče pa se je na vse te izzive bolje pripraviti.

Prav s tem namenom smo pripravili program splošna kondicija, kjer boste skupaj z enim izmed naših osebnih trenerjev pripravili program, ki bo vašo telesno pripravljenost dvignil na višji nivo. Izvajanje programa s trenerjem zagotavlja varnost in pravilnost vašega dela ter prinaša boljše in trajnejše rezultate. Naš cilj je dvigniti vašo splošno kondicijsko pripravljenost z namenom, da boste pri svojem delu polni energije, v vsakdanjih življenjskih preizkušnjah pa vztrajni in nepremagljivi. Dobra fizična pripravljenost dokazano pozitivno vpliva tudi na boljše psihično stanje posameznika.

Zdrava hrbtenica:

V službi cel dan sedite pred računalnikom? Med sedenjem hitro pozabite na pravilno telesno držo? Vas boli križ? Vas boli vrat? Se bolečine stopnjujejo in vam včasih celo ne pustijo spati? Želite imeti zdravo hrbtenico, brez bolečin in lepo ter pravilno telesno držo?

Program zdrava hrbtenica je namenjen vsem, ki se zavedajo, da je hrbtenica temelj našega telesa in vzrok številnih težav ter bolečin. Rešitev je v krepitvi slabo razvitih mišic trupa in povečanju gibljivosti teh mišic. Z osebnim pristopom in načrtnim spremljanjem vašega stanja izboljšamo moč in gibljivost vaših hrbtnih ter trebušnih mišic, odpravimo mišična neravnovesja in izboljšamo vašo telesno držo.

Vitalna starost:

Dokazano je, da lahko starejši ljudje z redno fizično aktivnostjo svoje telesne sposobnosti ohranjajo na zelo visokem nivoju do pozne starosti. Dokaz za to so tudi naši varovanci, ki z osebnim trenerjem izvajajo strokovno načrtovane treninge, pri katerih starostniki izboljšujejo svoje ravnotežje, moč in vzdržljivost, s čimer krepijo stabilnost svojega telesa. Predvsem pa starejši z redno vadbo pozitivno vplivajo na svoj srčno-žilni in dihalni sistem, kar je še kako pomembno za aktivno in kvalitetno starost.

Program z osebnim trenerjem prilagodimo vsakemu starostniku in njegovim željam, hkrati pa na podlagi naših izkušenj program usmerjamo preventivno proti danes najpogostejšim boleznim starejših, kot sta osteoporoza (krhkost kosti in bolečine v hrbtu) in sarkopenija (izguba mišične mase).

In sedaj…

Pridite na brezplačno uvodno srečanje z osebnim trenerjem. Prijavite se tukaj.
Imate še kakšno vprašanje? Pišite na info@dansanfit.com, pokličte na 040/558-552 ali napišite tukaj.