ONLINE PERSONALIZIRANI JEDILNIKI

Ker vemo, da je štetje kalorij dolgočasno in trdo delo, smo pripravili recepte, ki vam bodo povedali natančne količine, izračunane glede na vaše podatke, mere in cilje. Jedilniki so narejeni za vseh pet obrokov v dnevu, enostavni so za pripravo, okusni in zdravi. Poleg jedilnika, dobite tudi nasvete in znanja, ter praktična orodja kot so nakupovalni listek, tabela GI in seznam makrohranil. Zdrava prehrana vam več ne bo delala preglavic! Če si želite jedilnik – PIŠITE NAM.

ZANIMIVI IN ENOSTAVNI RECEPTI

Za vas smo pripravili zanimive in enostavne recepte, brezplačne in dostopne vsem. Tu boste našli zanimive ideje za obroke skozi ves dan, zdrave sladice in slastne mini prigrizke. Tudi zdrava prehrana je lahko zelo okusna, zanimiva in egzotična…samo rabite par idej in bo vaš krožnik postal pravi zaklad okusov, vitaminov, mineralov in hranil. Vrata DanSanFit kuhinje so odprta vsem in vas vabimo, da z nami delite svoje uravnotežene in okusne recepte. Dober tek vsem!

KORISTNI NASVETI IN TRIKI

Čeprav je zdrava prehrana zelo enostavna, začetniki rabijo pomoč in čim več koristnih in takoj uporabnih informacij. Majhen plonk listek je vedno dobrodošel, ko se je treba spomniti na pomembne informacije. Zato vas tukaj čakajo kratki nasveti, ki vam bojo dali dobre smernice za zdravo in uravnoteženo prehrano. Prav tako lahko pričakujete nekaj trikov, ki vam bodo pomagali premagati ovire pri uvajanju novih navad za zdrav življenjski slog.

BREZPLAČNO SVETOVANJE IN PODPORA

Imate vprašanje? Potrebujete nasvet? Imate težavo in ne veste kaj narediti?

Na začetku je veliko posameznikov zmedeno okoli zdrave in pravilne prehrane, ker veliko različnih informacij prihaja iz različnih virov. Od vsakega je odvisno kakšen način prehrane si bo izbral/a. Če ste med tistimi, ki ne marajo diete in želijo uživati v hrani, ter ohraniti svoje zdravje, na pravem ste mestu. Zagovarjamo zdrav način prehranjevanja, brez rigoroznih in težkih diet, brez stradanja in norih odrekanj.

Pišite nam na info@dansanfit.com in rešite problem, ki vam povzroča težave. Z veseljem bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, vam dali podporo in se pogovorili o temi, ki vas zanima.