ONLINE PERSONALIZIRANI JEDILNIKI

Ker vemo, da je štetje kalorij dolgočasno in trdo delo, smo pripravili recepte, ki vam bodo povedali natančne količine, izračunane glede na vaše podatke, mere in cilje. Jedilniki so narejeni za vseh pet obrokov v dnevu, enostavni so za pripravo, okusni in zdravi. Želite jedilnik PIŠITE NAM.

ZANIMIVI IN ENOSTAVNI RECEPTI

Za vas smo pripravili zanimive in enostavne recepte, brezplačne in dostopne vsem. Tu boste našli zanimive ideje za obroke skozi ves dan, zdrave sladice in zanimive mini prigrizke. Vrata DanSanFit kuhinje so odprta vsem in vas vabimo, da z nami delite svoje uravnotežene in okusne recepte.

KORISTNI NASVETI IN TRIKI

Majhen plonk listek je vedno dobrodošel, ko se je treba spomniti na pomembne informacije. Zato vas tukaj čakajo kratki nasveti, ki vam bojo dali dobre smernice za zdravo in uravnoteženo prehrano. Prav tako lahko pričakujete nekaj trikov, ki vam bodo pomagali premagati ovire pri uvajanju novih navad za zdrav življenjski slog.

BREZPLAČNO SVETOVANJE IN PODPORA

Imate vprašanje? Potrebujete nasvet? Imate težavo in ne veste kaj narediti?

Pišite nam na info@dansanfit.com in rešite problem, ki vam povzroča težave. Z veseljem bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, vam dali podporo in se pogovorili o temi, ki vas zanima.