BREZPLAČEN SEMINAR

HRANA KOT IZVOR TEŽAV

LAHKO PA REŠITEV!

Osnove so vedno najpomembnejše in če jih ne bomo postavili dobro, se bo vsako nadaljnje delo po določenem času zrušilo.

Zato smo v DanSanFit prvi, ki s svojimi vsebinami zagotavljamo dobre in trdne temelje. Ta seminar je ravno to!

Na seminarju boste večkrat doživeli “aha trenutke” in bili boste šokirani z informacijami, ki jih boste slišali!

KLIKNITE ZA PRIJAVO NA SEMINAR!

Samo ena informacija lahko zavedno spremeni vaše življenje!

KONKRETNO ZNANJE

PODANO NA ENOSTAVEN NAČIN!

Na seminarju boste prejeli koristne informacije o zdravi in pravilni prehrani, ki jih boste lahko takoj prenesli v prakso!

To je tisto, zaradi česar smo posebni in zakaj so naši seminarji vedno polni! Ni vam potrebno brati nešteto knjig, se udeležiti tečajev in predavanj ter raziskovati na spletu, na enem mestu vam povemo vse, kar morate vedeti o vaši prehrani in kako vplivati na vaše življenje in zdravje.

Utrinki iz prejšnjih delavnic.

VSEBINA SEMINARJA

KONKRETNO, BREZ OVINKARJENJA!

Ker se zavedamo, da imate vse manj prostega časa in ga želite zato bolje in učinkoviteje porabiti, smo pripravili zelo specifične seminarje, v katerih želimo v najkrajšem možnem času zagotoviti čim več koristnih informacij.

TEMATIKE NA SEMINARJU:

 • Psihosocialni dejavniki pri prehranjevanju

 • Zdrava uravnotežena, varovalna in varna prehrana

 • Epidemija debelosti

 • Kako pospešiti metabolizem?

 • Sestava in priprava zdravih obrokov

 • Diete in pasti alternativne oblike prehranjevanja

 • Kakšen je pomen vitaminov in mineralov?

 • Antioksidanti – pomen pri ohranjanju zdravja?

 • Kako prehrana vpliva na zdravje?

 • Ni pomembno koliko jemo, temveč kaj jemo?

 • Pravilna prehrana

Mnenja obiskovalcev seminarja!

Res sem bil presenečen nad informacijami in dejstvi, ki sem jih slišal na seminarju…še posebej, ker sem eden od tistih, ki si misli, da vse ve. Priporočam vsem, da se udeležijo seminarja, ker vam res lahko spremeni pogled na življenje in kaj jemo vsak dan, brez da prej dvakrat razmislimo ali je to dobro za nas. 
Marko F.

Vsakodnevno lahko veliko preberemo in slišimo na raznih medijih o zdravi prehrani, ampak ko slišiš predavanje iz prve roke je to povsem drugačno dojemanje, ker imaš občutek da je veliko bolj osebno in je predavatelju mar za tvoje zdravje.
Všeč mi je bilo da nam je Sanja na podlagi svojih izkušenj odprla pogled na zdrav način življenja.                                                                  Laura P.

Še enkrat hvala za res zanimiv seminar. Vsekakor sem pridobila veliko informacij, ki so bile podane na enostaven, razumljiv način. Čas je minil kot bi kliknil. Se že veselim nadaljnjih delavnic. In seveda upoštevam kar sem slišala.
Lep pozdrav, Tanja Č.
Sanja ima posebno energijo, ki te skozi predavanje prepriča v to, da je za zdravje vredno narediti prav vse in da moramo telesu pomagati, da nam bo še naprej kar se da dobro služilo. Sicer obravnavane teme na seminarju že dokaj dobro poznam, vendar so mi všeč Sanjini vložki iz življenjskih vsakodnevnih situacij, ki te znova opomnijo, da je dobro postaviti sebe in svoje zdravje na prvo mesto. Všeč so mi bile tudi realne spodbude k spremembi prehranjevalnih navad, torej, da se poslužujemo spremembe življenjskega sloga in ne zgolj sledenju dietam, ki imajo ponavadi kratek rok delovanja.
Hvala Sanji za prijeten četrtkov večer in tudi vam Danijel za prijetno energijo. Srečno in uspešno na vajini poti.
Nina M.

Seveda je potrebna zahvala predvsem z moje strani, ker ste mi omogočili, da sem poslušala vaše predavanje. Bilo je seveda poučno in nasveti dobrodošli za nadaljnje življenje. Skušala jih bom čimbolj uporabiti in prenesti na ostale družinske člane. Jasmina K.

PREDAVATELJA

OD KOGA SE BOSTE UČILI?

DanSanFit je nastal kot odgovor na številna vprašanja o tem, kaj in kako jesti, kako živeti zdravo, kako uravnavati svojo telesno težo in katere vaje so najbolj učinkovite. Vse te odgovore smo želeli ponuditi na enem mestu in zagotoviti podporo in svetovanje vsem, ki to potrebujejo in si želijo.
DanSanFit je zanimiva kombinacija dveh strokovnjakov na področju fitnesa in prehrane, ki se s svojim znanjem, veščinami in značilno osebnostjo odlično dopolnjujeta in oblikujeta partnerstvo, ki vsak dan prinaša nove rezultate in uspehe.

Danijel Zorec

Danijel Zorec

Dan je Danijel Zorec, osebni fitnes trener, trener kickboxinga in svetovalec za prehrano. Njegovo življenje je zaznamoval šport … igral je nogomet že od otroštva, nato je njegovo srce osvojil svet borilnih veščin, kasneje pa je svoje treninge nadgradil tudi z fitnesom skozi Gym Direct Metlika. Sam pravi, da je perfekcionist, vedno daje 120% sebe,ima zelo pozitiven um in verjame, da je vse mogoče, če se močno želi (in dela). Ima bogate poslovne izkušnje z različnih področij in pogosto poleg nasvetov za prehrano in treninge, od njega dobite tudi dobre nasvete in trike iz poslovnega sveta. On je tisto, kar dela DanSanFit discipliniranega, natančnega, uspešnega, inovativnega in osredotočenega.

Sanja Gradištanac

Sanja Gradištanac

San je Sanja Gradištanac, diplomirana ekonomistka, ki ji več pomeni licenca osebnega fitnes trenerja in svetovalca za prehrano. Za razliko od Danijela je vedno bežala od športa in se ni nikoli ukvarjala s kakršno koli telesno aktivnostjo, dokler jo okoliščine niso vodile k iskanju pomoči prav pri treniranju in pravilni prehrani. Pravi, da se hitro uči, s polnim srcem poučuje in deli svoje znanje, izraža sočutje in se z lahkoto poveže s strankami. Prešla je skozi proces telesne preobrazbe, spremenila je slog in način življenja in po tej strani ji je lažje razumeti vse, ki imajo prekomerno težo in se borijo z različnimi izgovori in ovirami. Ona je tisto, kar dela DanSanFit ustvarjalnega, čustvenega, sodobnega, izvirnega in neizčrpen vir informacij.

PRIJAVITE SE DANES!

SEMINAR JE BREZPLAČEN!

Lokacije in datumi seminarjev


Prijavite se na seminar v kraju in v terminu, ki vam najbolj ustreza. Seminar traja 2 uri od 18.00 do 20.00 ure!

CELJE 

Datum:
Četrtek, 14.3.2019

PRIJAVE NISO VEČ MOŽNE!

MARIBOR

Datum:
Četrtek, 28.3.2019

PRIJAVE NISO VEČ MOŽNE!

SEMIČ

Datum:
Četrtek, 23.5.2019

Začetek: ob 18.00 uri.

Lokacija
(Kulturni center Semič, Prosvetna ulica 4, 8333 Semič)

ZA PRIJAVO NA SEMINAR IZPOLNITE SPODNJI OBRAZEC!