HRANA KOT IZVOR TEŽAV, LAHKO PA REŠITEV

S tem seminarjem postavimo dobre temelje za naprej in informacije katere boste tam slišali, lahko pozitivno vplivajo na vse: Ne glede na to, ali ste mladi ali stari, veste vse o zdravi prehrani ali nič, se ukvarjate s športom ali ne, borite se s prekomerno telesno težo ali imate idealna težo. Znanje, ki ga boste pridobili na tem seminarju, vam bo odprlo oči, širilo obzorja in vas spodbudilo, da spremenite svoje življenje!

6 SKRIVNOSTI ZA VITALNO IN ZDRAVO ŽIVLJENJE

Na seminarju boste prejeli koristne informacije o zdravi in pravilni prehrani, ki jih boste lahko takoj prenesli v prakso! Ni vam treba brati nešteto knjig, se udeležiti tečajev in predavanj ter raziskovati na spletu, na enem mestu vam povemo vse, kar morate vedeti o vaši prehrani in kako vplivati na vaše življenje in zdravje.

ZBIJAMO KILOGRAME – POSTAVA PO VAŠI MERI

Ker vemo, da nič ni nemogoče, smo pripravili seminar za vse, ki potrebujejo pomoč pri dosegu svoje sanjske postave. Z veliko podporo, svetovanjem in razumevanjem govorimo o vedno aktualni temi – kako izgubiti odvečne kilograme. Za seboj imamo konkretne uspehe ljudi, ki so poslušali in se držali naših nasvetov, ter uspeli doseči postavo, ki so si jo od zmeraj želeli. Vsi lahko uresničijo svoje sanje, samo morajo vedeti, kako…

SEMINARJI:

nova znanja, delo na sebi, drugačna percepcija

Ogromno energije vlagamo v učenje, raziskovanje in širjenje obzorja. Zato imamo v ponudbi različne seminarje v katerih želimo ljudem čim bolj približati zdrav način življenja. Včasih vam lahko samo ena informacija drastično spremeni zdravstveno stanje in splošno počutje. Da ne berete nešteto knjig, da ne iščete odgovorov na internetu, sedite ure in ure na predavanjih itd., smo za vas pripravili intenzivne, zanimive in predvsem koristne seminarje v katerih boste v rekordnem času dobili vsa znanja katera potrebujete.

In sedaj…

Pridite na eden od teh seminarjev. Prijavite se tukaj.
Imate še kakšno vprašanje? Pišite na info@dansanfit.com, kličite na 040/558-552 ali pišite tukaj.